KLINT White Mulberry

   KLINT White Mulberry

   Reviews(3)

   KLINT Witte moerbei is een nicotine zakje met natuurlijke moerbeismaak. Het heeft een zoete en complexe smaak van rijpe bessen die op uw tong blijft hangen. Geen tabak, geen teer, alleen smaak. KLINT White Mulberry is een product van The Habit Factory, een Zweeds bedrijf dat hoogwaardige nicotineproducten maakt met een lage impact op het milieu. De zakjes zijn slank en discreet en worden geleverd in een biologisch afbreekbare verpakking. KLINT White Mulberry heeft verschillende sterktes waaruit u kunt kiezen

   € 3,05
   € 3,59
   Sla 15%

   KLINT White Mulberry

   KLINT White Mulberry heeft een verfrissende smaak van zomerrijpe moerbeien, met subtiele tonen van frambozen en bosbessen voor een evenwichtige en complexe smaak.

   KLINT White Mulberry is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en smaken, en bevat geen tabak of teer. Het wordt geleverd in een slank formaat dat comfortabel onder uw bovenlip past. U kunt er altijd en overal discreet van genieten.

   KLINT White Mulberry is een van de producten van KLINT All White, een merk van The Habit Factory. Dit is een Zweeds bedrijf dat streeft naar hoogwaardige nicotineproducten met een minimale impact op het milieu. Het bedrijf gebruikt alleen biologisch afbreekbare materialen voor zijn verpakkingen en betrekt zijn ingrediënten van duurzame boerderijen.

   KLINT All White dankt zijn naam aan het Zweedse woord voor klip, dat symbool staat voor kracht, stabiliteit en vrijheid. Het merk biedt een reeks smaken en sterktes om aan verschillende voorkeuren en gelegenheden tegemoet te komen.

   KLINT
   302487

   Gegevensblad

   Flavor
   Berry
   Fruit
   Strength
   Normal
   Format
   Slim
   Manufacturer
   Habit Factory
   Brand
   KLINT
   mg/portion
   4.2
   Gross weight per can
   31.9
   Amount of bags per can
   24
   Nicotin Strength (mg/g)
   6

   Specifieke referenties

   ean13
   7350117050126

   Reviews for KLINT White Mulberry

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   KLINT White Mulberry

   Veelgestelde vragen (VGW)


   • Wat is KLINT WHITE MULBERRY?

    KLINT WHITE MULBERRY is een tabaksvrij en rookvrij alternatief voor traditionele tabaksproducten. Het is ontworpen om een subtiele witte moerbeismaak en een bevredigende nicotinekick te bieden


   • Wat zijn de componenten van KLINT WHITE MULBERRY?

    KLINT WHITE MULBERRY bestaat uit plantaardige vezels, nicotine die zonder tabak wordt geëxtraheerd, en natuurlijke smaakstoffen, waardoor ze een veiliger vervanging voor roken zijn.


   • Hoeveel zakjes zitten er in een blikje KLINT WHITE MULBERRY?

    Er zitten 24 zakjes per blikje KLINT WHITE MULBERRY123, meer dan de meeste andere merken die op de markt verkrijgbaar zijn.


   • Wat is de sterkte van KLINT WHITE MULBERRY?

    KLINT WHITE MULBERRY biedt normale nicotinegehalte, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een mildere nicotinehit.


   • Hoe lang duurt het voordat KLINT WHITE MULBERRY effect heeft?

    KLINT WHITE MULBERRY begint meestal binnen enkele minuten te werken nadat u het onder de lip hebt gestopt, waarbij de nicotine via het tandvlees wordt opgenomen, wat zorgt voor een snelle en bevredigende rush.


   • Hoe lang kan ik KLINT WHITE MULBERRY in mijn mond houden?

    Afhankelijk van uw voorkeur kunt u KLINT WHITE MULBERRY tot een uur in uw mond houden, waarna u het zakje kunt weggooien en vervangen door een nieuwe.


   • Zijn KLINT WHITE MULBERRY veilig te gebruiken?

    KLINT WHITE MULBERRY is een veiliger alternatief voor roken omdat ze geen tabaksblad bevatten. Ze bevatten echter wel nicotine, wat een verslavende stof is. Zoals bij elk nicotineproduct is het belangrijk om ze verantwoord en met mate te gebruiken.


   • Kan ik KLINT WHITE MULBERRY binnenshuis gebruiken

    Ja, u kunt KLINT WHITE MULBERRY binnenshuis gebruiken omdat ze rookvrij zijn en geen schadelijke stoffen of geuren produceren.


   • Kan ik KLINT WHITE MULBERRY gebruiken tijdens het rijden?

    Het wordt afgeraden om KLINT WHITE MULBERRY te gebruiken tijdens het rijden, omdat het uw concentratie en reflexen kan beïnvloeden.


   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: