KLINT mini Rosé

   KLINT mini Rosé

   Reviews(4)

   Klint Mini Rosé is een nicotinezakje met een vrouwelijke en geurige smaak van rozen, rode bessen en suikerspin. Het heeft een normaal nicotineniveau van 12 mg/g en een miniformaat voor een discrete en comfortabele pasvorm.

   € 3,39
   € 3,99
   Sla 15%

   KLINT mini Rosé

   Als u op zoek bent naar een zoete en bloemige nicotine-ervaring, kunt u Klint Mini Rosé proberen. Dit is een nicotinezakje dat u een heerlijke en aromatische smaak geeft van rozen, rode bessen en suikerspin. Het heeft een normaal nicotineniveau van 12 mg/g, wat genoeg is om uw trek te stillen zonder te sterk te zijn. Klint Mini Rosé bevat geen tabak, maar gebruikt natuurlijke plantenvezels en andere ingrediënten om een volledig wit en droog zakje te maken dat geen vlekken maakt op uw tanden en niet druipt. De zakjes zijn ook mini en zacht, waardoor ze gemakkelijk onder uw bovenlip te gebruiken zijn. U kunt altijd en overal genieten van Klint Mini Rosé, want het is een discrete en handige manier om uw nicotine te krijgen.

   Klint Mini Rosé wordt gemaakt door The Habit Factory, een Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige nicotinezakjes met natuurlijke ingrediënten en innovatieve smaken. De visie van het bedrijf is om consumenten een beter alternatief te bieden voor roken of vaping, terwijl het ook de milieu-impact van de tabaksproductie vermindert. Klint Mini Rosé is een van de vele smaken die The Habit Factory aanbiedt.

   KLINT
   302864

   Gegevensblad

   Flavor
   Fruit
   Strength
   Normal
   Format
   Mini
   Brand
   KLINT
   Nicotin Strength (mg/g)
   12

   Specifieke referenties

   ean13
   7350117050096

   Reviews for KLINT mini Rosé

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   KLINT mini Rosé

   Veelgestelde vragen (VGW)


   • Wat zijn KLINT MINI ROSÉ?

    KLINT MINI ROSÉ zijn een rookvrij, spuugvrij alternatief voor traditionele tabaksproducten. Het zijn kleine zakjes gevuld met nicotine en verschillende smaakstoffen, ontworpen om onder de bovenlip te worden geplaatst.


   • Hoe gebruik ik KLINT MINI ROSÉ?

    Om KLINT MINI ROSÉ te gebruiken, plaatst u het zakje gewoon onder uw bovenlip, tegen uw tandvleesrand. Laat het maximaal een uur zitten, of totdat u de effecten van de nicotine niet meer voelt.


   • Is KLINT MINI ROSÉ veilig?

    KLINT MINI ROSÉ zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik door volwassenen en zijn geen veilig alternatief voor helemaal stoppen met roken. Over het algemeen worden ze echter als minder schadelijk beschouwd dan traditionele tabaksproducten, omdat ze geen rook produceren en geen tabak bevatten.


   • Zijn er KLINT verschillende smaken?

    Ja, KLINT is er in verschillende smaken, waaronder roos, munt, citrus en meer.


   • Hoe sterk zijn KLINT MINI ROSÉ?

    KLINT MINI ROSÉ zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes, variërend van 3mg tot 8mg nicotine per zakje. Het is belangrijk om een sterkte te kiezen die past bij uw individuele behoeften.


   • Hoeveel KLINT MINI ROSÉ moet ik per dag gebruiken?

    Het aantal KLINT MINI ROSÉ dat u op een dag moet gebruiken is afhankelijk van uw persoonlijke nicotinebehoefte. Over het algemeen wordt aanbevolen niet meer dan 20 zakjes per dag te gebruiken.


   • Hoe lang houden de effecten van KLINT MINI ROSÉ aan?

    De effecten van KLINT MINI ROSÉ kunnen tot een uur aanhouden, afhankelijk van de sterkte van het zakje en uw individuele reactie op nicotine.


   • Gevraagd door: Maria
    Datum: 2023-02-19 15:19:07
    Kan ik KLINT MINI ROSÉ gebruiken als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

    Nee, het gebruik van KLINT MINI ROSÉ tijdens zwangerschap of borstvoeding wordt afgeraden, omdat nicotine negatieve effecten kan hebben op de ontwikkeling van de foetus en het kind.


   • Gevraagd door: drake
    Datum: 2023-02-19 15:22:17
    Hoe moet ik KLINT MINI ROSÉ bewaren?

    KLINT MINI ROSÉ moet worden bewaard op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht en warmtebronnen. Het is ook belangrijk om ze buiten het bereik van kinderen en huisdieren te houden.


   • Wat is KLINT MINI ROSÉ, en wat maakt het uniek?

    KLINT MINI ROSÉ is een hoogwaardig nicotineproduct dat is doordrenkt met een zoete en verfrissende rosésmaak. Deze mini-eenheden geven een matige nicotinekick, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar een bevredigende maar milde nicotine-ervaring.


   • Hoe sterk is KLINT MINI ROSÉ?

    KLINT MINI ROSÉ heeft een matige nicotinesterkte, die een milde tot matige nicotinekick geeft die perfect is voor degenen die liever een lichtere ervaring hebben.


   • Hoeveel porties zitten er in een blikje KLINT MINI ROSÉ?

    Elk blikje KLINT MINI ROSÉ bevat 20 mini-porties, elk doordrenkt met de unieke en heerlijke rosésmaak.


   • Hoe gebruik ik KLINT MINI ROSÉ?

    Plaats eenvoudigweg een portie onder je bovenlip en laat hem daar maximaal een uur zitten. Je kunt de hoeveelheid nicotine die je consumeert aanpassen door meer of minder porties te gebruiken, afhankelijk van je behoeften.


   • Is KLINT MINI ROSÉ veilig te gebruiken?

    Ja, KLINT MINI ROSÉ is een veilig en gezond alternatief voor roken. Het bevat geen tabak en is gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zodat je kunt genieten van een milde nicotine-ervaring zonder de schadelijke effecten van roken.


   • Wat zijn de voordelen van het gebruik van KLINT MINI ROSÉ?

    KLINT MINI ROSÉ biedt verschillende voordelen, waaronder een milde tot matige nicotinekick, een unieke en heerlijke rosésmaak, en het gemak om het overal en altijd te kunnen gebruiken.


   • Zijn er schadelijke chemicaliën in KLINT MINI ROSÉ?

    Nee, KLINT MINI ROSÉ is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat geen schadelijke chemicaliën of tabak. Het is een veilig en gezond alternatief voor roken.


   • Kan ik KLINT MINI ROSÉ gebruiken als ik probeer te stoppen met roken?

    Ja, veel mensen gebruiken nicotineproducten als hulpmiddel bij het stoppen met roken of het verminderen van hun tabaksconsumptie. KLINT MINI ROSÉ kan een milde tot matige nicotinekick bieden zonder de schadelijke effecten van tabaksrook.


   • Hoe verhoudt KLINT MINI ROSÉ zich tot andere merken?

    KLINT MINI ROSÉ staat bekend om zijn superieure kwaliteit en heerlijke rosésmaak, waardoor het een populaire keuze is onder nicotinegebruikers. De mini-formaat en matige nicotinekracht onderscheiden het ook van andere merken.


   • Waar kan ik KLINT MINI ROSÉ kopen?

    KLINT MINI ROSÉ is verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en online winkels. Bezoek onze website om erachter te komen waar u KLINT MINI ROSÉ kunt kopen en begin vandaag nog met het genieten van de voordelen van dit hoogwaardige product.


   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: