KLINT Honeymelon

   KLINT Honeymelon

   Reviews(23)

   KLINT Honeymelon is een nicotine zakje met een zachte en zoete smaak van honingmeloen en tropische vruchten. Het bevat geen tabak, maar natuurlijke plantenvezels. De zakjes zijn wit, slank en comfortabel onder uw lip. KLINT Honeymelon heeft een gemiddeld nicotineniveau (5,6 mg per zakje) dat geschikt is voor de meeste gebruikers. De zakjes druipen niet en maken geen vlekken op uw tanden. Elk blikje heeft 24 porties die langer meegaan dan gewone snus.

   € 3,05
   € 3,59
   Sla 15%

   KLINT Honeymelon

   KLINT Honeymelon is een product voor liefhebbers van fruitige smaken die nicotine willen gebruiken zonder tabak. Dit product is een nicotine zakje, wat betekent dat het natuurlijke plantenvezels als basis gebruikt in plaats van tabaksbladeren. De plantenvezels worden behandeld met nicotine en smaakstoffen om een bevredigend product te creëren dat effectief nicotine levert.

   KLINT Honeymelon heeft een zachte en zoete smaak van honingmeloen en tropische vruchten, zoals ananas, mango en papaja. De smaak is natuurlijk en authentiek, niet kunstmatig of synthetisch. U ervaart een heerlijke smaak die uw mond verfrist en uw trek bevredigt.

   KLINT Honeymelon heeft een slank formaat dat discreet onder uw lip past en comfortabel aanvoelt. De zakjes zijn wit en droog, wat betekent dat ze niet druppelen of vlekken maken op uw tanden. Ze hebben ook een gemiddeld nicotineniveau (5,6 mg per zakje), wat geschikt is voor de meeste gebruikers die van hun nicotine willen genieten zonder hardheid of irritatie. De nicotineafgifte is soepel en regelmatig, en duurt langer dan bij gewone snus dankzij de droogheid van de zakjes.

   KLINT Honeymelon wordt gemaakt door The Habit Factory, een Zweeds bedrijf dat zich richt op het creëren van innovatieve en hoogwaardige nicotineproducten voor moderne consumenten. Het bedrijf richt zich op het gebruik van natuurlijke ingrediënten, duurzame productiemethoden en een aantrekkelijk design om een alternatief te bieden voor traditionele tabaksproducten. KLINT is een van hun merken dat verschillende smaken nicotinezakjes biedt met verschillende sterktes en formaten.

   GetSnus.nl is de beste online winkel voor snus en nicotinezakjes in Europa. U kunt bij hen KLINT Honeymelon bestellen als u in Nederland woont. Ze hebben lage prijzen, een snelle levering en een geweldige klantenservice. Ze hebben ook andere KLINT smaken op hun website, zoals Mint, Cola of Granaatappel.

   KLINT
   302485

   Gegevensblad

   Flavor
   Fruit
   Strength
   Normal
   Format
   Slim
   Manufacturer
   Habit Factory
   Brand
   KLINT
   mg/portion
   5.6
   Gross weight per can
   31.9
   Amount of bags per can
   24
   Nicotin Strength (mg/g)
   8

   Specifieke referenties

   ean13
   7350117050133

   Reviews for KLINT Honeymelon

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   KLINT Honeymelon

   Veelgestelde vragen (VGW)


   • Gevraagd door: Armin Vince
    Datum: 2023-02-19 11:05:21
    Wat zijn Klint Honingmeloen Nicotine Zakjes?

    Klint Honeymelon Nicotine Zakjes zijn kleine, discrete zakjes die nicotine en natuurlijke smaken bevatten. Ze zijn bedoeld om onder uw lip te plaatsen voor een rookvrije nicotine-ervaring.


   • Hoeveel zakjes zitten er in een blikje Klint Honeymelon Nicotine Zakjes?

    Elk blikje Klint Honingmeloen Nicotinezakjes bevat 20 zakjes.


   • Wat is de nicotinesterkte van Klint Honeymelon Nicotine Zakjes?

    Klint Honeymelon Nicotine Zakjes zijn er in twee verschillende nicotinesterktes: 6mg en 10mg.


   • Is het veilig om Klint Honeymelon Nicotine Zakjes te gebruiken?

    Klint Honeymelon Nicotine Zakjes zijn bedoeld voor volwassen nicotinegebruikers. Als u zich zorgen maakt over het gebruik van nicotineproducten, raadpleeg dan een medisch deskundige.


   • Kan ik Klint Honingmeloen Nicotine Zakjes gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding?

    Nee, Klint Honingmeloen Nicotine Zakjes worden niet aanbevolen voor gebruik door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.


   • Gevraagd door: Marc
    Datum: 2023-02-19 11:23:02
    Hoe moet ik Klint Honingmeloen bewaren?

    Klint Honeymelon moet worden bewaard op een koele, droge plaats. Vermijd blootstelling aan direct zonlicht en hitte.


   • Is Klint Honeymelon veganistisch?

    Ja, Klint Honeymelon is veganistisch en bevat geen dierlijke ingrediënten.


   • Kan ik Klint Honingmeloen gebruiken om te stoppen met roken?

    Klint Honingmeloen is niet bedoeld als hulpmiddel om te stoppen met roken. Als u wilt stoppen met roken, raadpleeg dan een medisch deskundige.


   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: