KLINT Mint

   KLINT Mint

   Reviews(1)

   KLINT Mint: een zachte en frisse nicotine zakje met natuurlijke muntsmaak.

   KLINT Mint is een volledig witte nicotine zakje die een lage dosis nicotine levert met een natuurlijke en opwekkende muntsmaak. De slanke porties zitten comfortabel onder uw lip en geven hun smaak geleidelijk af voor een langdurige ervaring. KLINT Mint is tabaksvrij en discreet, zodat u er altijd en overal van kunt genieten.

   € 3,05
   € 3,59
   Sla 15%

   KLINT Mint

   KLINT Mint: ervaar de zachtheid van munt op uw zintuigen.

   Als u op zoek bent naar een nicotine zakje die een lage dosis nicotine combineert met een natuurlijke muntsmaak, kijk dan niet verder dan KLINT Mint. Dit volledig witte product biedt een nicotinekick van 4 mg per zakje, samen met een zachte en frisse smaak van munt- en kruidenextracten. De slanke porties zijn gemaakt met natuurlijke vezels, water, stabilisatoren en smaakstoffen, waardoor ze comfortabel zijn onder uw lip en zacht voor uw tanden.

   KLINT Mint maakt deel uit van de KLINT reeks nicotinezakjes, die volledig tabaksvrij zijn en gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten. KLINT is een Zweeds merk dat streeft naar producten van hoge kwaliteit die handig, discreet en plezierig zijn. Met KLINT kunt u uw nicotinebehoefte bevredigen wanneer u maar wilt, waar u ook bent.

   KLINT Mint is online verkrijgbaar bij Get Snus, waar u online nicotinezakjes kunt bestellen en 10% kunt besparen. Get Snus levert aan Nederland en andere landen in Europa binnen 2-4 werkdagen. Of je nu nieuw bent met nicotinezakjes of een ervaren gebruiker, Get Snus heeft voor ieder wat wils.

   KLINT
   302480

   Gegevensblad

   Flavor
   Mint
   Strength
   Normal
   Format
   Slim
   Manufacturer
   Habit Factory
   Brand
   KLINT
   mg/portion
   4.2
   Gross weight per can
   31.9
   Amount of bags per can
   24
   Nicotin Strength (mg/g)
   6

   Specifieke referenties

   ean13
   7350117050003

   Reviews for KLINT Mint

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   KLINT Mint

   Veelgestelde vragen (VGW)


   • Wat maakt KLINT MINT anders dan andere merken?

    KLINT MINT is een premium kwaliteit nicotineproduct dat een verfrissende muntsmaak en een matige hit levert. De hoogwaardige ingrediënten en superieure smaak onderscheiden het van andere merken.


   • Hoeveel eenheden zitten er in elk blikje KLINT MINT?

    Elk blikje KLINT MINT bevat 24 eenheden, waardoor je er de hele dag van kunt genieten.


   • Is KLINT MINT een veilig alternatief voor roken?

    Ja, KLINT MINT is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevat geen tabak, waardoor je een bevredigende nicotine-ervaring krijgt zonder de schadelijke effecten van roken.


   • Hoe sterk is KLINT MINT?

    KLINT MINT heeft een normale nicotine sterkte, waardoor je een matige hit krijgt die perfect is voor degenen die een bevredigende ervaring willen zonder te overweldigend te zijn.


   • Kan ik KLINT MINT gebruiken om te stoppen met roken?

    KLINT MINT kan worden gebruikt als hulpmiddel om te stoppen met roken of om het tabaksgebruik te verminderen, door je een matige dosis nicotine te geven zonder de schadelijke effecten van tabaksrook.


   • Hoe lang blijft de muntsmaak in KLINT MINT?

    De verfrissende muntsmaak in KLINT MINT blijft tot wel een uur lang aanwezig, waardoor je een langdurige en bevredigende ervaring hebt.


   • Hoe gebruik ik KLINT MINT?

    Plaats eenvoudigweg een unit onder je bovenlip en laat deze daar 15-20 minuten zitten. Je kunt dan de unit weggooien en genieten van de verfrissende muntsmaak en matige nicotine hit.


   • Is het veilig om elke dag KLINT MINT te gebruiken?

    Ja, KLINT MINT is een veilig en gezond alternatief voor roken, en kan elke dag worden gebruikt zonder schadelijke gevolgen voor je gezondheid.


   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: