• Aanbieding!
  Velo Creamy Coffee
  art_track

  Velo Creamy Coffee

  Reviews(6)

  Ervaar een zachte en rijke nicotine zakje met VELO Creamy Coffee. Dit tabaksvrije product heeft een smaak van koffie, vanille en hazelnoot. De zakjes zijn slank en wit voor een discrete en comfortabele pasvorm.

  € 4,36
  € 4,84
  Sla 10%
  2 - 4 dagen levering
  Cans :
  Hoeveelheid :

  Velo Creamy Coffee

  Deze zakjes hebben een zachte en rijke smaak van koffie, vanille en hazelnoot die uw zintuigen zullen verrukken. Ze hebben ook een gemiddeld tot hoog nicotinegehalte van 6 tot 10,9 mg per zakje, afhankelijk van de variant die u kiest. Of u nu kiest voor een mini of een normaal formaat, VELO Creamy Coffee geeft u een snelle en effectieve nicotinetoediening.

  VELO Creamy Coffee maakt deel uit van het merk VELO, dat wordt geproduceerd door BAT (British American Tobacco), een van 's werelds grootste tabaksbedrijven. VELO producten worden gemaakt zonder tabak, maar bevatten nog steeds natuurlijke nicotine afkomstig van tabaksbladeren. Ze zijn ontworpen om een alternatieve manier van nicotineconsumptie te bieden die handig, discreet en rookvrij is.

  Creamy Coffee wordt geleverd in slanke en witte porties die comfortabel onder uw lip passen. Ze geven geen vlekken op uw tanden en produceren geen druppels. U kunt ze altijd en overal gebruiken, of u nu op uw werk, thuis of onderweg bent. Ze zijn ook gemakkelijk weg te gooien na gebruik, want ze zitten in een handig blikje met een apart vakje voor gebruikte zakjes.

  Als u VELO Creamy Coffee online wilt kopen in Nederland, kunt u ze bestellen bij https://getsnus.nl/, de beste online winkel voor snus en nicotinezakjes in het land. Wij bieden een snelle en veilige levering, lage prijzen en een uitstekende klantenservice. U kunt ook andere smaken en sterktes uit het VELO assortiment vinden op onze website.

  VELO
  302817

  Gegevensblad

  Flavor
  Coffee
  Strength
  Strong
  Format
  Mini
  Manufacturer
  BAT
  Brand
  VELO
  Gross weight per can
  21.6
  Amount of bags per can
  20
  Nicotin Strength (mg/g)
  16

  Specifieke referenties

  ean13
  7350126712282

  Review forVelo Creamy Coffee

  GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

  Schrijf je beoordeling
  Velo Creamy Coffee

  Veelgestelde vragen (VGW)


  • Zijn VELO CREAMY COFFEE veilig?

   VELO CREAMY COFFEE zijn minder schadelijk dan roken, maar niet zonder risico. Nicotine is een verslavende stof en kan negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid.


  • Wat is de smaak van VELO CREAMY COFFEE ?

   VELO CREAMY COFFEE hebben een rijke koffiesmaak met een romige afdronk.


  • Zijn VELO CREAMY COFFEE veganistisch?

   Ja, VELO CREAMY COFFEE zijn veganistisch.


  • Zijn VELO CREAMY COFFEE glutenvrij?

   Ja, VELO CREAMY COFFEE zijn glutenvrij.


  • Hoe lang blijft de smaak van VELO CREAMY COFFEE ?

   De smaak van VELO CREAMY COFFEE blijft tot een uur lang.


  • Hoe vergelijken VELO CREAMY COFFEE met andere nicotineproducten?

   VELO CREAMY COFFEE zijn een uniek product dat de smaken van koffie en room combineert met nicotine. Ze bieden een rookloos alternatief voor traditionele tabaksproducten.


  • Zijn VELO CREAMY COFFEE een goede optie voor mensen die willen stoppen met roken?

   VELO CREAMY COFFEE kunnen een handig hulpmiddel zijn voor mensen die willen stoppen met roken, maar ze zijn geen rookstopproduct. Het is belangrijk om met een zorgverlener te praten voor persoonlijk advies over stoppen met roken.


  • Kunnen VELO CREAMY COFFEE tanden verkleuren?

   VELO CREAMY COFFEE kunnen mogelijk tanden verkleuren, net als andere tabaksproducten. Het is belangrijk om een goede mondhygiëne te beoefenen om eventuele verkleuring te minimaliseren.


  • Hoe moeten VELO CREAMY COFFEE worden bewaard?

   VELO CREAMY COFFEE moeten op een koele, droge plaats worden bewaard en buiten het bereik van kinderen en huisdieren worden gehouden.


  Klanten die dit product kochten, kochten ook:

  2 andere producten in dezelfde categorie: