Sorteer op:
 • Van Zweden naar de wereld: het verhaal van Zweedse Match snus.
  Van Zweden naar de wereld: het verhaal van Zweedse Match snus.
  162 Keer bekeken Leuk gevonden

  Swedish Match - een toonaangevende fabrikant van snus en een sociaal verantwoorde speler op de markt van rookloze tabaksproducten. Hoogwaardige producten, innovatieve processen en toewijding aan het verminderen van de schadelijke effecten van tabak.

  Meer lezen
 • Nicotinezakjes versus Snus: voordelen van nicotinezakjes
  Nicotinezakjes versus Snus: voordelen van nicotinezakjes
  106 Keer bekeken Leuk gevonden

  Op zoek naar een rookvrije manier om aan je nicotinebehoefte te voldoen? Dan vraag je je wellicht af wat de voordelen zijn van nicotine zakjes ten opzichte van snus. Snus, een Zweedse vorm van rookloze tabak, wint steeds meer aan populariteit. Echter, er zijn enkele potentiële risico's verbonden aan het gebruik van snus en daarom kiezen veel mensen nu voor nicotine zakjes.

  Meer lezen
 • Hoe Zweden rookvrij wordt met Snus
  Hoe Zweden rookvrij wordt met Snus
  171 Keer bekeken Leuk gevonden

  Zweden heeft de afgelopen 15 jaar opmerkelijke vooruitgang geboekt bij het terugdringen van het aantal rokers, nu nog maar ongeveer vijf procent van de Zweden regelmatig rookt. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is snus, een vochtig tabaksproduct dat in Zweden zeer populair is en als minder schadelijk wordt beschouwd dan roken.

  Meer lezen
 • Hoe houdt u uw nicotinezakjes op de juiste manier vers?
  Hoe houdt u uw nicotinezakjes op de juiste manier vers?
  159 Keer bekeken Leuk gevonden

  Deze blogpost geeft een uitgebreide gids over hoe u uw nicotinezakjes vers kunt houden voor de beste smaak en maximale bevrediging. Er wordt uitgelegd wat nicotinezakjes zijn, welke verschillende soorten verkrijgbaar zijn en hoe ze werken. Vervolgens worden tips gegeven voor het bewaren van nicotinezakjes voor maximale versheid, waaronder het bewaren op een koele, droge plaats, het uit de buurt houden van warmte en licht, en het goed afsluiten. Daarnaast geeft het bericht tips over hoe u de...

  Meer lezen
 • Kanker terugdringen met Zweedse snus: een discussie over Wereldkankerdag
  Kanker terugdringen met Zweedse snus: een discussie over Wereldkankerdag
  297 Keer bekeken Leuk gevonden

  In dit artikel bespreken we een belangrijk onderwerp - Wereldkankerdag - en de rol die Zweedse snus kan spelen bij het terugdringen van het aantal kankergevallen. We zullen onderzoeken hoe snus een veiliger alternatief is voor sigaretten en welke potentiële gezondheidsvoordelen het biedt. Ons doel is om waardevolle informatie te verstrekken die het bewustzijn over dit onderwerp kan vergroten en het gebruik van snus als hulpmiddel in de strijd tegen kanker kan aanmoedigen. Lees dus verder voor...

  Meer lezen
 • Waarom wij geen Pablo Nicotinezakjes verkopen
  Waarom wij geen Pablo Nicotinezakjes verkopen
  455 Keer bekeken
  1 Opmerking
  (3.0)
  Leuk gevonden

  Ontdek de potentiële gevaren van het gebruik van hoge nicotine sterkte in nicotine zakjes en waarom wij weigeren Pablo nicotine zakjes te verkopen. Laat u informeren over de risico's van dit product en neem een weloverwogen beslissing voor uw gezondheid en welzijn.

  Meer lezen
 • GetSnus weerstaat verzoek van Nederlandse autoriteiten om verkoop van nicotinezakjes te staken.
  GetSnus weerstaat verzoek van Nederlandse autoriteiten om verkoop van nicotinezakjes te staken.
  583 Keer bekeken
  1 Opmerking
  (5.0)
  Leuk gevonden

  GetSnus, het hoofd communicatie, zegt dat zij Nederlandse klanten zullen blijven voorzien van nicotinezakjes, ondanks de waarschuwingsbrief van de Nederlandse Autoriteit voor Voedselveiligheid met het verzoek de activiteiten te staken. GetSnus gelooft dat er geen wettelijke basis is voor het verzoek, aangezien er geen wetgeving is aangenomen om de verkoop van tabaksvrije producten in Nederland te verbieden. Het bedrijf voert aan dat de nicotinezakjes voldoen aan de Zweedse regelgeving en dat...

  Meer lezen
 • 10 tips om te stoppen met roken
  10 tips om te stoppen met roken
  352 Keer bekeken Leuk gevonden

  10 tips om te stoppen met roken - Leer hoe u uw kansen op succes kunt vergroten door onze expertadviezen. Kies een datum, maak een plan, zoek steun en verander uw routine. Bespaar geld, verbeteer uw gezondheid en bescherm uw dierbaren.

  Meer lezen
 • Autoriteiten stuurden waarschuwingsbrief.
  Autoriteiten stuurden waarschuwingsbrief.
  534 Keer bekeken Leuk gevonden

  Op 20 december hebben de Nederlandse autoriteiten ons een waarschuwingsbrief gestuurd. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit schrijft dat wij onmiddellijk moeten stoppen met het verkopen van nicotinezakjes aan Nederlandse klanten via onze website en het versturen van nicotinezakjes naar Nederland moeten staken.

  Meer lezen
 • Laat je stem horen - verbied nicotinezakjes niet in Nederland
  Laat je stem horen - verbied nicotinezakjes niet in Nederland
  491 Keer bekeken
  2 Opmerkingen
  (5.0)
  Leuk gevonden

  De Nederlandse regering overweegt een verbod op nicotinezakjes, maar dit zou een fout zijn. Nicotinezakjes zijn minder risicovol dan sigaretten en kunnen helpen bij het overstappen naar een gezonder levensstijl. In plaats van een verbod zou de Nederlandse regering moeten kiezen voor regulering om de veiligheid en kwaliteit te waarborgen.

  Meer lezen
 • Nicotinezakjes: alles wat je moet weten
  Nicotinezakjes: alles wat je moet weten
  483 Keer bekeken Leuk gevonden

  Nicotinezakjes zijn een alternatief voor roken, nicotinezakjes zijn wellicht het overwegen waard. In deze blogpost vertellen we je alles wat je moet weten over nicotinezakjes: wat ze zijn, hoe je ze gebruikt en de risico's en voordelen die eraan verbonden zijn. Dus als je nieuwsgierig bent naar nicotinezakjes, lees dan snel verder!

  Meer lezen
Toont 1 tot 11 van 11 (1 pagina's)
Blog navigation