VELO Spicy Pineapple

   VELO Spicy Pineapple

   Reviews(1)

   VELO Pittige Ananas is een tabaksvrije nicotine zakje met een brutale twist. Het combineert zoete ananas met pittige chilipepers voor een prikkelende sensatie.

   Dit product maakt deel uit van het merk VELO, voorheen bekend als LYFT. VELO biedt een reeks nicotinezakjes met verschillende smaken en sterktes om aan uw voorkeuren te voldoen. VELO Spicy Pineapple heeft een slank formaat dat comfortabel onder uw lip past en levert een sterke nicotinekick van 14,5 mg/g. De zakjes zijn wit en droog, waardoor ze langer meegaan en geen vlekken op uw tanden maken.

   € 4,84

   VELO Spicy Pineapple

   Dit product is een brutale combinatie van zoete ananas en pittige chilipepers die zorgt voor een bijzonder tintelend effect onder uw lip.

   VELO Spicy Pineapple maakt deel uit van het merk VELO, dat voorheen bekend stond als LYFT. VELO is een van de toonaangevende merken op de nicotine zakje markt en biedt een breed scala aan smaken en sterktes om aan verschillende smaken en behoeften te voldoen. Of u nu de voorkeur geeft aan fruitige, muntachtige of klassieke smaken, u vindt uw perfecte match met VELO.

   VELO Spicy Pineapple heeft een slank formaat dat discreet en comfortabel onder uw lip past. De zakjes zijn wit en droog, wat betekent dat ze niet druppelen of vlekken maken op uw tanden. Ze gaan ook langer mee dan vochtige zakjes, waardoor u meer tijd heeft om van de smaak en nicotine te genieten.

   Het nicotinegehalte in VELO Spicy Pineapple is 14,5 mg/g, waardoor het een sterk product is dat een bevredigende kick geeft. De ingrediënten zijn natuurlijke vezels van eucalyptus- en pijnbomen, water, smaakstoffen, zoetstoffen, stabilisatoren, zout, propyleenglycol (E1520), natriumcarbonaat (E500), citroenzuur (E330), nicotinebitartraat-dihydraat.

   VELO Spicy Pineapple wordt geproduceerd door British American Tobacco (BAT), een van 's werelds grootste tabaksbedrijven met meer dan 100 jaar ervaring in de branche. BAT streeft ernaar producten van hoge kwaliteit te leveren die voldoen aan strenge veiligheidsnormen en voorschriften.

   Om VELO Spicy Pineapple te gebruiken, plaatst u gewoon een zakje onder uw bovenlip en geniet u tot een uur lang. Als u klaar bent, gooit u het in de prullenbak of in het daarvoor bestemde vakje op het deksel van het blikje.

   VELO
   302963

   Gegevensblad

   Flavor
   Fruit
   Strength
   Extra Strong
   Format
   Slim
   Manufacturer
   BAT
   Brand
   VELO
   mg/portion
   10.0
   Gross weight per can
   29.8
   Amount of bags per can
   20
   Nicotin Strength (mg/g)
   14.3

   Specifieke referenties

   ean13
   7350126717409

   Reviews for VELO Spicy Pineapple

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   VELO Spicy Pineapple

   Veelgestelde vragen (VGW)


   • Hoe werken VELO SPICY PINEAPPLE ?

    VELO SPICY PINEAPPLE bevatten nicotine en andere ingrediënten die via het tandvlees worden opgenomen in de bloedbaan, waardoor een stimulerend en bevredigend gevoel ontstaat.


   • Zijn VELO SPICY PINEAPPLE veilig?

    VELO SPICY PINEAPPLE zijn een veiliger alternatief voor het roken van sigaretten, omdat ze geen tabak of schadelijke rook bevatten. Ze bevatten echter wel nicotine, wat een verslavende stof is.


   • Hoeveel VELO SPICY PINEAPPLE moet ik tegelijk gebruiken?

    De aanbevolen maximale dagelijkse dosis nicotinezakjes is 20 zakjes per dag, en het is belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen.


   • Kunnen VELO SPICY PINEAPPLE slechte adem veroorzaken?

    Net als andere nicotinproducten kunnen VELO SPICY PINEAPPLE slechte adem veroorzaken. Het is belangrijk om een goede mondhygiëne te hanteren om eventuele negatieve effecten te minimaliseren.


   • Kan ik VELO SPICY PINEAPPLE gebruiken tijdens het sporten?

    Het is over het algemeen veilig om VELO SPICY PINEAPPLE te gebruiken tijdens het sporten, omdat ze geen aansteker of schadelijke rook vereisen. Het is echter belangrijk om gehydrateerd te blijven en niet afgeleid te worden van de training.


   • Kunnen VELO SPICY PINEAPPLE een nicotinevergiftiging veroorzaken?

    Te veel VELO SPICY PINEAPPLE gebruiken kan een nicotinevergiftiging veroorzaken, wat gevaarlijk kan zijn. Het is belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en niet meer dan de aanbevolen maximale dagelijkse dosis te overschrijden.


   • Hoe verhouden VELO SPICY PINEAPPLE zich tot traditionele sigaretten?

    VELO SPICY PINEAPPLE zijn een veiliger alternatief voor het roken van sigaretten, omdat ze geen schadelijke rook produceren. Ze bevatten echter wel nicotine, wat een verslavende stof is.


   • Zijn VELO SPICY PINEAPPLE geschikt voor veganisten?

    Ja, VELO SPICY PINEAPPLE zijn geschikt voor veganisten, omdat ze geen dierlijke ingrediënten bevatten.


   • Hoe beïnvloeden VELO SPICY PINEAPPLE de mondgezondheid?

    Het gebruik van nicotinezakjes, waaronder VELO SPICY PINEAPPLE , kan het risico op tandvleesaandoeningen en tandbederf verhogen. Het is belangrijk om een goede mondhygiëne te hanteren om eventuele negatieve effecten te minimaliseren.


   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: