VELO Tropic Breeze Slim
   art_track

   VELO Tropic Breeze Slim

   Reviews(7)

   VELO Tropic Breeze Slim: een nicotine zakje met een tropische fruitsmaak en een gemiddeld nicotineniveau. Exotische smaak van ananas, mango en passievrucht in deze nicotine zakje. VELO Tropic Breeze Slim is gemaakt van plantaardige vezels en nicotinezouten voor een zachte en bevredigende sensatie. Het wordt geleverd in slanke zakjes die discreet en comfortabel in gebruik zijn.

   € 4,84

   VELO Tropic Breeze Slim

   VELO is een merk nicotinezakjes dat een reeks smaken en sterktes aanbiedt die passen bij uw voorkeuren. Of u nu houdt van fruitige, kruidige of muntachtige sensaties, VELO heeft iets voor u.

   VELO Tropic Breeze Slim is een van de fruitige smaken die VELO aanbiedt. Het heeft een tropische fruitsmaak die u meeneemt naar een paradijselijk eiland. U proeft de zoetheid van ananas, mango en passievrucht in deze nicotine zakje. Het heeft ook een gemiddeld nicotineniveau van 6 mg/g, waardoor het geschikt is voor beginners of incidentele gebruikers die een milde nicotinekick willen.

   Tropic Breeze Slim is gemaakt van plantaardige vezels en nicotinezouten die een zacht en bevredigend gevoel onder uw lip geven. De zakjes zijn slank en wit, wat betekent dat ze geen vlekken maken op uw tanden en niet druppelen. U kunt ze altijd en overal gebruiken, want ze hoeven niet gekoeld of gespuugd te worden.

   Als u op zoek bent naar een nicotine zakje die fruitig en tropisch is, probeer dan vandaag nog VELO Tropic Breeze Slim. U kunt het online bestellen bij https://getsnus.nl/, de beste plaats om nicotinezakjes te kopen in Nederland. Wij bieden een snelle en discrete verzending naar uw deur.

   LYFT wordt VELO. In het eerste deel van 2022 verandert LYFT haar naam in VELO. De producten die onder het merk LYFT vielen, worden VELO. De producten hebben dezelfde smaak en nicotinesterkte - het enige verschil is de naam van de pod

   Bekijk het volledige assortiment van Velo hier!

   VELO
   302826

   Gegevensblad

   Flavor
   Fruit
   Strength
   Normal
   Format
   Slim
   Manufacturer
   BAT
   Brand
   VELO
   mg/portion
   5.6
   Gross weight per can
   31.9
   Amount of bags per can
   21
   Nicotin Strength (mg/g)
   8

   Specifieke referenties

   ean13
   7350126717768

   Reviews for VELO Tropic Breeze Slim

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   VELO Tropic Breeze Slim

   Veelgestelde vragen (VGW)


   • Wat zijn VELO TROPIC BREEZE SLIM ?

    VELO TROPIC BREEZE SLIM zijn een rookloos, spuugloos en tabaksvrij nicotineproduct. Ze zijn ontworpen om tussen de bovenlip en het tandvlees te worden geplaatst voor een discrete nicotine-ervaring.


   • Hoeveel nicotine zit er in elke VELO TROPIC BREEZE SLIM pouch?

    Elke VELO TROPIC BREEZE SLIM pouch bevat 4 mg of 6 mg nicotine, afhankelijk van de markt waar je ze koopt.


   • Wat zijn de ingrediënten van VELO TROPIC BREEZE SLIM pouches?

    VELO TROPIC BREEZE SLIM pouches bevatten water, cellulose, zout, menthol, glycerine, propyleenglycol, sucralose en kunstmatige smaakstoffen.


   • Hoe lang duurt het nicotine-effect van VELO TROPIC BREEZE SLIM pouches?

    Het nicotine-effect van VELO TROPIC BREEZE SLIM pouches duurt meestal ongeveer 20-30 minuten.


   • Zijn VELO TROPIC BREEZE SLIM pouches veilig?

    VELO TROPIC BREEZE SLIM pouches zijn een tabaksvrij nicotineproduct dat bedoeld is voor volwassen nicotinegebruikers. Ze worden over het algemeen beschouwd als minder schadelijk dan het roken van sigaretten.


   • Hoe vergelijken VELO TROPIC BREEZE SLIM pouches met andere nicotineproducten?

    VELO TROPIC BREEZE SLIM pouches zijn een handig en discreet alternatief voor roken en andere traditionele nicotineproducten zoals sigaretten, snus of pruimtabak.


   • Kunnen VELO TROPIC BREEZE SLIM pouches me helpen stoppen met roken?

    VELO TROPIC BREEZE SLIM pouches zijn geen rookstopproduct, maar ze kunnen rokers helpen hun nicotinetrek te stillen zonder sigaretten te roken.


   • Hoe moet ik VELO TROPIC BREEZE SLIM pouches gebruiken?

    Plaats een VELO TROPIC BREEZE SLIM pouch tussen je bovenlip en tandvlees en laat hem daar 20-30 minuten zitten. Gooi daarna de pouch weg in de vuilnisbak.


   • Waar kan ik VELO TROPIC BREEZE SLIM pouches kopen?

    Je kunt VELO TROPIC BREEZE SLIM pouches kopen bij de meeste gemakswinkels, benzinestations en online winkels .


   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: