• Aanbieding!
  KLINT Passionfruit

  KLINT Passionfruit

  Reviews(10)

  KLINT Passionfruit is een sterke nicotine zakje met een sappige en geurige smaak van pittige passievruchten en andere exotische vruchten. Het bevat 8 mg nicotine per gram en heeft een slank formaat dat discreet onder uw bovenlip past.

  € 3,39
  € 3,99
  Sla 15%
  2 - 4 dagen levering
  Cans :
  Hoeveelheid :

  KLINT Passionfruit

  Deze nicotine zakje levert een verleidelijke en sappige smaak van passievruchten die doet denken aan de zonnige en stralende plaatsen waar ze worden geteeld. De smaak wordt ook versterkt door andere zoete tropische vruchten waardoor de smaak blijft hangen. De zakjes zijn van normale sterkte, wat betekent dat ze ongeveer 8 mg nicotine per gram bevatten, wat geschikt is voor ervaren gebruikers. De zakjes zijn ook slank, wat betekent dat ze comfortabel onder uw bovenlip passen en niet uitpuilen. KLINT Passionfruit bevat geen tabak en produceert geen tabaksgeur. In plaats daarvan worden natuurlijke plantenvezels gebruikt die wit zijn en geen vlekken op uw tanden maken.

  KLINT Passionfruit wordt geproduceerd door The Habit Factory, een Zweeds bedrijf dat streeft naar nicotineproducten van hoge kwaliteit met een minimale impact op het milieu. Het bedrijf gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten en smaken in zijn producten, en biologisch afbreekbare materialen voor de verpakking. De merknaam KLINT komt van het Zweedse woord voor klip, dat symbool staat voor kracht, stabiliteit en vrijheid. KLINT biedt een scala aan smaken en sterktes om aan verschillende voorkeuren en gelegenheden te voldoen.

  KLINT
  302715

  Gegevensblad

  Flavor
  Fruit
  Strength
  Normal
  Format
  Slim
  Manufacturer
  Habit Factory
  Brand
  KLINT
  mg/portion
  5.6
  Gross weight per can
  31.9
  Amount of bags per can
  24
  Nicotin Strength (mg/g)
  8

  Specifieke referenties

  ean13
  7350117050089

  Reviews for KLINT Passionfruit

  GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

  Schrijf je beoordeling
  KLINT Passionfruit

  Veelgestelde vragen (VGW)


  • Wat is KLINT PASSIONFRUIT?

   KLINT PASSIONFRUIT is een tabaksvrij product met 24 zakjes per blikje, normale sterkte en een zoete en pittige passievruchtensmaak.


  • Hoe werken KLINT PASSIONFRUIT?

   KLINT PASSIONFRUIT zakjes leveren nicotine langzaam en gestaag via uw tandvlees, en worden onder uw bovenlip geplaatst.


  • Wat zijn de voordelen van KLINT PASSIONFRUIT?

   KLINT PASSIONFRUIT biedt een handige en geurloze manier om nicotine te consumeren zonder te roken, en kan dienen als vervanging voor sigaretten of andere tabaksproducten met een minder schadelijk alternatief.


  • Hoeveel nicotine zit er in KLINT PASSIONFRUIT?

   Het nicotinegehalte van KLINT PASSIONFRUIT varieert afhankelijk van de productvariant. Volgens , zijn er drie varianten: 0.6%, 0.8% en 1% nicotinegehalte per gram productgewicht, wat overeenkomt met respectievelijk 5.6 mg, 7 mg en 8 mg nicotine per zakje


  • Kan KLINT PASSIONFRUIT me helpen stoppen met roken?

   Hoewel niet op de markt gebracht als een rookstopproduct, kan KLINT PASSIONFRUIT sommige mensen helpen die sigaretten of andere tabaksproducten willen vervangen door een minder schadelijk alternatief.


  • Wat zijn de ingrediënten in KLINT PASSIONFRUIT?

   KLINT PASSIONFRUIT zakjes zijn gemaakt van natuurlijke plantaardige vezels, water, zout, smaakstoffen en nicotine.


  • Zijn KLINT PASSIONFRUIT veganistisch?

   Ja, KLINT PASSIONFRUIT zakjes zijn veganistisch en bevatten geen dierlijke producten.


  • Waar kan ik KLINT PASSIONFRUIT kopen?

   KLINT PASSIONFRUIT is online te koop op verschillende websites die nicotinezakjes verkopen.


  • Hoe lang blijft de smaak in KLINT PASSIONFRUIT?

   De passievruchtensmaak kan tot een uur aanhouden, maar het kan variëren afhankelijk van uw speekselproductie en persoonlijke voorkeur.


  16 andere producten in dezelfde categorie:

  Klanten die dit product kochten, kochten ook: