KLINT Passionfruit #1

   KLINT Passionfruit #1

   Reviews(7)

   KLINT Passionfruit #1 Slim is een normale sterke nicotine zakje met een frisse en fruitige smaak van tropische passievrucht. Het bevat 4 mg nicotine per zakje en heeft een slank formaat dat discreet onder uw bovenlip past

   € 3,39
   € 3,99
   Sla 15%

   KLINT Passionfruit #1

   Deze nicotine zakje levert een zoete en sappige smaak van passievrucht waardoor u zich op een tropisch eiland waant. De zakjes zijn normaal sterk, wat betekent dat ze 4 mg nicotine per zakje bevatten, wat geschikt is voor nieuwe en regelmatige nicotinegebruikers die een soepele nicotineafgifte willen. De zakjes zijn ook slank, wat betekent dat ze comfortabel onder uw bovenlip passen en niet uitpuilen. In tegenstelling tot traditionele snus of pruimtabak bevat KLINT Passionfruit #1 Slim geen tabak en verspreidt het geen tabaksgeur. In plaats daarvan worden natuurlijke plantenvezels gebruikt die wit zijn en geen vlekken op uw tanden maken.

   KLINT Passionfruit #1 Slim wordt geproduceerd door The Habit Factory, een Zweeds bedrijf dat ernaar streeft nicotineproducten van hoge kwaliteit te leveren met een minimale impact op het milieu. Het bedrijf gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten en smaken in zijn producten, en biologisch afbreekbare materialen voor de verpakking. De merknaam KLINT komt van het Zweedse woord voor klip, dat symbool staat voor kracht, stabiliteit en vrijheid3. KLINT biedt een scala aan smaken en sterktes om aan verschillende voorkeuren en gelegenheden te voldoen.

   KLINT
   302717

   Gegevensblad

   Flavor
   Fruit
   Strength
   Normal
   Format
   Slim
   Manufacturer
   Habit Factory
   Brand
   KLINT
   mg/portion
   4.0
   Gross weight per can
   31.9
   Amount of bags per can
   24
   Nicotin Strength (mg/g)
   5.7

   Specifieke referenties

   ean13
   7350117050171

   Reviews for KLINT Passionfruit #1

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   KLINT Passionfruit #1

   Veelgestelde vragen (VGW)


   • Wat is KLINT PASSIONFRUIT #1

    KLINT PASSIONFRUIT #1 is een nicotineproduct zonder tabak dat wordt geleverd in slanke zakjes met 24 stuks per blikje. Het heeft een normaal sterkteniveau en een fruitige smaak van passievrucht.


   • Hoe werkt KLINT PASSIONFRUIT #1?

    KLINT PASSIONFRUIT #1 werkt door een zakje onder je bovenlip te plaatsen, waar het langzaam en gestaag nicotine afgeeft aan je bloedbaan via je tandvlees. Dit is een discrete en handige manier om nicotine te consumeren zonder te roken of traditionele tabaksproducten te gebruiken.


   • Is KLINT PASSIONFRUIT #1 veilig?

    Ja, KLINT PASSIONFRUIT #1 is een veiliger alternatief voor roken of het gebruik van traditionele tabaksproducten omdat het tabaksvrij is. Het bevat echter nog steeds nicotine, wat verslavend kan zijn.


   • Is KLINT PASSIONFRUIT #1 verslavend?

    Ja, KLINT PASSIONFRUIT #1 bevat nicotine, wat verslavend kan zijn.


   • Hoeveel nicotine zit er in KLINT PASSIONFRUIT #1?

    KLINT PASSIONFRUIT #1 heeft een normaal sterkteniveau en bevat 4-5,6 mg nicotine per zakje.


   • Kan KLINT PASSIONFRUIT #1 me helpen stoppen met roken?

    Hoewel KLINT PASSIONFRUIT #1 niet wordt gepromoot als een product om te stoppen met roken, vinden sommige mensen het nuttig als vervanging voor sigaretten of andere tabaksproducten.


   • Wat zijn de ingrediënten van KLINT PASSIONFRUIT #1?

    KLINT PASSIONFRUIT #1 is gemaakt van natuurlijke plantaardige vezels, water, zout, smaakstoffen en nicotine.


   • Hoe gebruik ik KLINT PASSIONFRUIT #1?

    Om KLINT PASSIONFRUIT #1 te gebruiken, plaats je eenvoudig één unit onder je bovenlip en laat je deze daar 10-30 minuten zitten. Kauw of slik de unit niet door.


   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: