Lijst van producten op merk VELO

Hier is een lijst van producten op merk VELO

VELO nicotinezakjes bieden dezelfde nicotinekick als sigaretten, maar zonder de schadelijke tabaksinhoud. Probeer verschillende smaken, waaronder Ice Cool Mint, Ruby Berry en Polar Breeze. Met eersteklas ingrediënten en zonder tabak is VELO een hoogwaardige keuze voor wie wil stoppen met roken.

Actieve filters

VELO

  VELO Mint Slim
  € 4,84
  Mint
  whatshotwhatshot
  Slim

  VELO

   VELO Ruby Berry
   € 4,84
   Berry, Fruit
   whatshotwhatshot
   Slim

   Op zoek naar een gezonder, tabaksvrij alternatief voor sigaretten? Hier bij GetSnus vindt u producten van VELO die dezelfde nicotinekick bieden zonder de schadelijke tabaksinhoud, waardoor het een geweldige optie is voor iedereen die wil stoppen met roken of tabaksgebruik. Als relatief nieuwe speler op de markt van All White/nicotine zakjes, heeft VELO snel aan populariteit gewonnen met zijn brede scala aan smaken en sterktes

   Kies uit verschillende smaken, waaronder Ice Cool Mint, Ruby Berry en Polar Breeze, om tegemoet te komen aan verschillende voorkeuren. Daarnaast biedt VELO ook een divers assortiment limited edition producten, zoals de verfrissende VELO Summer Edition LEP 2022, een limited edition product met een mix van passievrucht-, meloen- en limoensmaken in een strak, stijlvol blikje dat gemakkelijk mee te nemen is. De VELO Tomorrowland Limited Edition is een ander limited edition product dat is geïnspireerd op het Tomorrowland muziekfestival en wordt geleverd in een fruitige mix van mango, passievrucht en ananassmaken.

   Vergeleken met andere nicotinezakjesmerken onderscheidt VELO zich met zijn assortiment smaken en sterktes. Het wordt gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en geproduceerd volgens de hoogste normen, waardoor het een hoogwaardig product is waar gebruikers op kunnen vertrouwen. Bovendien bevat het geen tabak, waardoor het een gezonder alternatief is voor traditionele snus en andere tabaksproducten.

   Hier is een lijst van de nicotinesterktes die momenteel beschikbaar zijn voor VELO nicotinezakjes:

   2 mg: Dit is de laagste beschikbare nicotinesterkte

   4 mg: Dit is een gemiddelde nicotinesterkte, geschikt voor gebruikers die enige ervaring hebben met nicotinepakjes

   7 mg: Dit is de hoogst beschikbare nicotinesterkte, geschikt voor ervaren nicotinegebruikers.