Lijst van producten op merk VELO

Hier is een lijst van producten op merk VELO

Het merk VELO, voorheen bekend als LYFT

biedt een verscheidenheid aan hoogwaardige, witte, tabaksvrije nicotine zakjes. Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, sterktes en formaten, en breiden voortdurend uit met nieuwe opties. VELO, een product van British American Tobacco, is ontworpen om een comfortabele en minder lopende ervaring onder de lip te bieden dankzij hun slanke zakjes. In het begin van 2024, plant VELO om een aanzienlijk deel van zijn productassortiment te hernoemen als onderdeel van zijn wereldwijde strategie om zijn aanbod te vernieuwen en te verbeteren.

Actieve filters

VELO

  VELO Mint Slim
  € 4,84
  Mint
  whatshotwhatshot
  Slim

  VELO

   VELO Ruby Berry
   € 4,84
   Berry, Fruit
   whatshotwhatshot
   Slim

   Inleiding tot VELO op GetSnus

   Welkom bij de VELO sectie van GetSnus, waar de toekomst van nicotinegenot niet alleen wordt voorgesteld, maar tot leven wordt gebracht. Als een toonaangevend merk in de wereld van tabaksvrije nicotine zakjes, VELO staat als een baken van innovatie en een schonere, alternatieve weg naar nicotinegenot. Geboren uit de evolutie van LYFT, , VELO vertegenwoordigt een nieuw hoofdstuk in nicotineconsumptie, een dat een sterke nadruk legt op gezondheid, informatie en het doel om een superieure, tabaksvrije nicotine-ervaring te leveren.

   Op GetSnus, we zijn trots op het tonen van VELO, een merk dat naadloos is overgestapt van LYFT, met zich meedragend een nalatenschap van kwaliteit en pioniersgeest. VELO is meer dan alleen nicotine zakjes; het is een symbool van moderniteit, dat discrete, flexibele en elegante opties biedt voor degenen die op zoek zijn naar de beste tabaksvrije nicotine oplossingen. Deze transformatie benadrukt onze toewijding om niet alleen te voldoen aan, maar ook de wensen van onze klanten te overtreffen door producten te presenteren die resoneren met een gezondheidsbewust en geïnformeerd publiek.

   Waarom Kiezen VELO?

   • Gezondheidsbewuste Keuze: VELO's tabaksvrije formule vertegenwoordigt een belangrijke stap vooruit in het verantwoord en gezond genieten van nicotine.
   • Geïnformeerde Beslissingen: Het omarmen van de kracht van informatie, VELO zorgt ervoor dat klanten goed geïnformeerd zijn over hun nicotinekeuzes.
   • Innovatieve Producten: Van LYFT naar VELO, de reis wordt gekenmerkt door continue innovatie, het aanbieden van geavanceerde nicotine pouches die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en tevredenheid.

   VELO staat op de voorgrond van de nicotine zakje industrie, gekenmerkt door haar onwankelbare toewijding aan uitmuntendheid en toewijding aan het leveren van superieure, tabaksvrije nicotineproducten aan volwassenen. De overgang van LYFT naar VELO is een getuigenis van onze toewijding aan vooruitgang, weerspiegelt onze focus op innovatie, veiligheid en klanttevredenheid. Ontdek de VELO bereik op GetSnus en stap in een rijk waar kwaliteit, gezondheid en geïnformeerde keuze de weg banen naar een verfijnde nicotine-ervaring.

   Geschiedenis van VELO

   Het verhaal hiervan is een fascinerende reis van innovatie, transitie en groei binnen de nicotine-industrie. Het begon als LYFT, het merk legde de basis voor een nieuw tijdperk in tabaksvrije nicotineproducten, onderscheidde zich door kwaliteit en vooruitstrevend denken. De evolutie van LYFT naar VELO markeerde een belangrijke mijlpaal, die een bredere toewijding symboliseert aan het voldoen aan de veranderende behoeften van nicotinegebruikers, terwijl er een sterke focus blijft op gezondheid en tevredenheid.

   Onder het beheer van British American Tobacco (BAT), een van 's werelds toonaangevende multinationale bedrijven, VELO is tot bloei gekomen, gebruikmakend van de uitgebreide middelen, onderzoek en innovatiecapaciteiten van BAT. Dit partnerschap heeft een impuls gegeven VELO naar nieuwe hoogten van succes, het uitbreiden van zijn aanwezigheid in verschillende markten en het worden van een voorkeurskeuze onder nicotinegebruikers die een moderne, tabaksvrije optie zoeken.

   Belangrijke Mijlpalen in VELO's Reis

   • Het begin van LYFT, het leggen van de basis voor een nieuw soort nicotine zakje dat kwaliteit en consumentengezondheid benadrukt.
   • De strategische overgang naar VELO, wat een verhoogde focus weerspiegelt op innovatie en wereldwijde consumentenbehoeften.
   • Krachten bundelen met British American Tobacco, die het merk ongeëvenaarde expertise en middelen bood om te schalen en te innoveren.
   • Uitbreiding naar nieuwe markten, consolideren VELO's status als een wereldwijd erkend merk en een leider in de nicotine zakje sector.
   • Continue productinnovatie, wat leidt tot een diverse reeks van smaken en sterktes om tegemoet te komen aan een breed spectrum van voorkeuren en levensstijlen.

   Vandaag, VELO staat als een testament voor de kracht van aanpassing en innovatie in de snel veranderende wereld van nicotineproducten. Door zijn reis van LYFT naar VELO, en de groei ervan onder British American Tobacco, , VELO zich heeft gevestigd als een merk dat niet alleen zijn tijd vooruit is, maar ook diep toegewijd is aan het welzijn van zijn gebruikers. Het is deze toewijding die heeft gemaakt dat VELO een voorkeurskeuze voor diegenen die een bevredigende, tabaksvrije nicotine-ervaring zoeken.

   Overzicht van Productlijn voorVELO

   Het productassortiment is een getuigenis van de toewijding van het merk aan diversiteit en innovatie in de nicotine zakje markt. Met een breed scala aan smaken, sterktes en formaten, VELO speelt in op de unieke voorkeuren en levensstijlen van zijn gebruikers. Elk product is ontworpen met de grootste zorg, wat zorgt voor een hoogwaardige, bevredigende ervaring zonder tabak.

   Smaakstoffen

   Het is trots op zijn brede palet aan smaken, variërend van klassieke opties zoals Munt en Bes tot meer exotische keuzes zoals Tropisch en Koffie. Deze variëteit zorgt ervoor dat elke gebruiker een smaak kan vinden die aansluit bij hun smaak, waardoor het merk een veelzijdige keuze is voor iedereen.

   Sterke punten

   Begrijpend hoe belangrijk persoonlijke voorkeur is voor nicotine tevredenheid, bieden zij hun zakjes aan in meerdere nicotine sterktes. Van lichte opties voor degenen die een zachtere ervaring prefereren tot sterke varianten voor gebruikers die op zoek zijn naar een robuustere nicotine kick, VELO's assortiment biedt elke gewenste intensiteitsniveau.

   Maten

   Het is niet alleen divers in smaken en sterktes, maar ook in formaten. Het merk biedt slanke en reguliere zakjes aan, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en een discrete ervaring voor elke gebruiker. Deze aandacht voor detail en overweging voor gebruikerscomfort onderstreept VELO's innovatieve benadering van productontwikkeling.

   Innovatie in zijn Kern

   In het hart van VELO's productlijn is een onwankelbare toewijding aan innovatie. Door continu nieuwe smaken te verkennen, zakcomposities te optimaliseren en zich aan te passen aan consumentenfeedback, blijft Ze aan de voorhoede van de nicotine zakje industrie. Deze toewijding aan innovatie verbetert niet alleen de gebruikerservaring, maar versterkt ook VELO's positie als leider in tabaksvrije nicotine-oplossingen.

   Verken het diverse en innovatieve assortiment van VELO producten op GetSnus en ontdek de perfecte mix van smaak, sterkte en grootte die aan uw nicotinebehoeften voldoet zonder tabak.

   Hier is de tabel met alle producten van VELO met nicotine sterkte enSmaakTekst

   Product Flavor Text Nicotine Strength
   Freeze (SE) Ervaar het huiveringwekkende gevoel van Scandinavische winters bij elke portie. 16 mg/g
   Freeze Max Ontketen de ultieme koude explosie voor een ervaring van maximale intensiteit. 24 mg/g
   Ice Cool Strong (CZ) Duik in een verfrissend scherpe vorst die je zintuigen prikkelt. 14 mg/g
   Freeze Ultra Verhef je tot een extreme kou die je de adem beneemt. 20 mg/g
   Ice Cool (SE) Coolheid herdefinieerd met een gladde, verfrissende omhelzing. 14 mg/g
   X-Freeze Max Extreme vrieskou ontmoet maximale kracht voor een onvergetelijke rush. 20 mg/g
   Mint | McLaren Limited Edition Exclusieve muntfrisheid met een vleugje race-thrill. 8 mg/g
   X-Freeze Ultra Verleg de grenzen van kou met deze intense ijzige ervaring. 18 mg/g
   Berry Frost X-Strong Bes en vorst combineren voor een zoete maar krachtige sensatie. 16 mg/g
   Mint Klassieke muntsmaak die schoon en verkwikkend is. 8 mg/g
   Easy Mint Mini Zachte muntfrisheid in een discreet, mini formaat. 6 mg/g
   Tropic Breeze Max Maximaliseer uw tropisch avontuur met levendige smaken. 20 mg/g
   Ruby Berry Strong Geniet van de rijke, sterke smaak van robijnrode bessen. 14 mg/g
   Iced Melon Mini Verfrissende meloen met een koele twist, in een strak mini formaat. 12 mg/g
   Royal Purple Mini Een koninklijke mix van smaken in een compacte vorm. 12 mg/g
   Polar Mint Mini Medium Middelsterke munt met een polaire koele sensatie. 8 mg/g
   Berry Frost Mini Medium Zoete bessen ontmoeten vorst in een medium-sterke mini. 12 mg/g
   Freeze X-Strong (CZ) Extra sterke vrieskou voor een intense kou. 16 mg/g
   Arctic Frost Max Verken de maximale koelte van het Arctisch gebied. 20 mg/g
   Tropic Breeze Ultra Ultra tropische smaken voor een exotische zintuiglijke reis. 18 mg/g
   Ruby Berry Mini Zoete robijnrode bessensmaak in een handig mini-formaat. 8 mg/g
   Cool Storm X Strong Maak je klaar voor een storm van koele intensiteit. 16 mg/g
   Ruby Berry Zoete en verleidelijke robijnrode bessensmaak voor een heerlijke ervaring. 8 mg/g
   Tropic Breeze X-Strong Extra sterke tropische smaken voor een intense ontsnapping. 16 mg/g
   Ice Cool Mini Geconcentreerde koelheid in een handig miniformaat voor een ijzige sensatie. 16 mg/g
   Royal Purple Strong Sterke en majestueuze smaken voor een nobele zintuiglijke ervaring. 16 mg/g
   Cool Storm Ultra Ultra-intense koelte die je overspoelt als een storm. 18 mg/g
   Tropic Breeze Begin aan een tropische reis met een zachte bries van smaak. 8 mg/g
   Tropic Breeze Mini Tropische smaken in een mini formaat voor een snelle ontsnapping. 12 mg/g
   Polar Mint Strong Sterke muntfrisheid met een door de pool geïnspireerde koelheid. 14 mg/g
   Frosty Grapefruit Een ijzige citrus explosie die verfrist en verkwikt. 16 mg/g
   Berry Frost Strong Sterke bessensmaken gekust door een ijzige kou. 14 mg/g
   Zingy Eucalyptus Een pittige explosie van eucalyptus voor een verfrissend gevoel. 15.6 mg/g
   Mighty Peppermint Ultra Ultra-sterke pepermunt voor een krachtige explosie van frisheid. 20 mg/g
   Eucalyptus X-Strong Extra sterke eucalyptus voor een diep verfrissende ervaring. 15.6 mg/g
   Fresh Jalapeño Pittige jalapeño smaak voor een frisse en vurige sensatie. 16 mg/g
   Punchy Lime Mini Een vleugje pittige limoen in een compact mini formaat. 10 mg/g
   Mighty Peppermint Max De maximale kracht van pepermunt voor een verkwikkende rush. 24 mg/g
   Tomorrowland Limited Edition 2023 Vier het met een speciale editie smaak geïnspireerd door Tomorrowland. 8 mg/g
   Royal Purple X-Strong Extra sterke koninklijke smaken voor een overheersende smaakervaring. 16 mg/g
   Cinnamon Flame Ontsteek je zintuigen met de pittige warmte van kaneel. 14 mg/g
   Mighty Peppermint Een krachtige golf van pepermunt voor een verfrissende kick. 16 mg/g
   Liquorice Diepe, donkere drop voor een rijke en bevredigende smaak. 14 mg/g
   Twisted Pineapple Een vleugje ananas voor een zoete, tropische smaak. 8 mg/g
   Caribbean Spirit Omarm de geest van de Caraïben met exotische smaken. 14 mg/g
   Frozen Cloudberry Ontspan met de unieke smaak van bevroren kruisbessen. 8 mg/g
   Nutty Virginia Mini Geniet van de rijke, notige smaken van Virginia tabak in een mini formaat. 10 mg/g
   Spiffy Spearmint Mini Verfrissende muntsmaak in een strak, pittig mini formaat. 8 mg/g
   Blushy Berry Word verlegen met de zoete en subtiele smaak van bessen. 8 mg/g
   Crispy Peppermint Geniet van de knapperige, koele smaak van pepermunt. 14.3 mg/g
   Crispy Peppermint Mini Knapperige pepermuntsmaak in een handig miniformaat. 16 mg/g
   Witty Spearmint Geniet van de geestige, scherpe smaak van groene munt. 8 mg/g
   Spicy Pineapple Prikkelt uw smaakpapillen met de smaak van pittige ananas. 14 mg/g

   Gebruikerservaring

   Het ontwerp en de bruikbaarheid van VELO Producten staan centraal in de filosofie van het merk, met de focus op het leveren van een uitzonderlijke gebruikerservaring die comfort, discretie en rijke smaakprofielen combineert. VELO's nicotine zakjes zijn ontworpen om naadloos te integreren in het dagelijks leven van volwassenen die nicotine gebruiken, en zorgen voor tevredenheid zonder de noodzaak van tabak.

   Comfort en Discretie

   VELO's pouches bekend om hun slanke ontwerp, waardoor ze strak onder de lip passen op een manier die zowel comfortabel als onopvallend is. Deze discrete vormfactor maakt VELO een ideale keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een nicotineproduct dat overal en op elk moment kan worden genoten, zonder de aandacht te trekken. De gebruikte materialen zijn zacht voor de aanraking, waardoor irritatie wordt geminimaliseerd en comfort tijdens gebruik wordt gemaximaliseerd.

   Smaakprofielen

   Een van VELO's opvallende kenmerken zijn de diverse en levendige smaakprofielen. Elke smaak is zorgvuldig samengesteld om een bevredigende ervaring te bieden die aanhoudt, met een langzame afgifte van nicotine en smaak die gebruikers betrokken houdt. Van verfrissende munt tot exotische tropische melanges, VELO's smaken zijn ontworpen om aan een breed scala van voorkeuren te voldoen, waardoor elke ervaring uniek en plezierig is.

   Klantgetuigenissen

   • You didn't provide any text to translate. Please provide the text you want translated.VELO heeft het spel voor mij veranderd. De muntsmaak is ongelooflijk verfrissend, en ik hou ervan hoe discreet ik ervan kan genieten op het werk of tijdens het uitgaan met vrienden." - Alex J.
   • "Ik was op zoek naar een tabaksvrije optie die geen concessies deed aan smaak of sterkte, en VELO geleverd. De verscheidenheid aan sterktes is perfect om je ideale ervaring te vinden." - Samira K.
   • "Het comfort van VELO zakjes is ongeëvenaard. Ik heb andere merken geprobeerd, maar geen enkele zit zo mooi of voelt zo zacht als VELO. Plus, de smaak blijft eeuwenlang!" - Casey R.

   Deze getuigenissen benadrukken de positieve impact VELO heeft op zijn gebruikers, waarbij de toewijding van het merk aan kwaliteit, innovatie en tevredenheid wordt benadrukt. VELOHet doordachte ontwerp en de diverse smaakopties zorgen voor een superieure gebruikerservaring, waardoor het een favoriete keuze is voor volwassenen die op zoek zijn naar een discrete, comfortabele en smaakvolle nicotine-optie.

   Ervaar het verschil met VELO op GetSnus, waar comfort en smaak elkaar ontmoeten op de meest discrete en bevredigende manier.

   Hoe te Gebruiken VELO Producten

   Voor degenen die nieuw zijn bij VELO nicotine zakjes, het proces van het gebruik van deze tabaksvrije producten is eenvoudig en ontworpen voor gemak. Hier is een eenvoudige gids om u te helpen genieten VELO verantwoordelijk en effectief:

   Stap-voor-Stap Gebruiksgids

   1. Kies uw Sterkte en Smaak: Begin door een selectie te maken VELO zakje dat overeenkomt met uw voorkeurssmaak en nicotine sterkte. VELO biedt een breed scala aan opties om aan verschillende smaken en ervaringen te voldoen.
   2. Plaats de Zak: Neem een enkel zakje en plaats het onder je bovenlip, tegen je tandvlees. Er is geen noodzaak om op het zakje te kauwen of te zuigen; laat het comfortabel zitten.
   3. Geniet van de Ervaring: Zodra het zakje op zijn plaats is, zult u het effect van de nicotine beginnen te voelen. Geniet van de gestage afgifte van smaak en nicotine tot wel 30 minuten of zoals u het geschikt acht.
   4. Verantwoord Weggooien: Gooi de zak na gebruik weg in een prullenbak. VELO Zakjes worden geleverd met een discreet vak in de verpakking voor gebruikte zakjes, waardoor het gemakkelijk is om ze verantwoord weg te gooien als je onderweg bent.

   Tips voor een Betere Ervaring

   • Begin met Lagere Sterktes: Als je nieuw bent met nicotine zakjes, overweeg dan te beginnen met een lagere sterkte om je tolerantie en voorkeur te bepalen.
   • Vind Jouw Smaak: Experimenteer met verschillende smaken om degene te vinden die het beste bij je smaakpallet past. De variëteit van VELO smaken zorgen ervoor dat er voor iedereen iets is.
   • Oefen discretie: Dankzij hun slanke ontwerp, VELO Zakjes bieden een discrete manier om nicotine te genieten, waardoor je ze vrijwel overal kunt gebruiken zonder de aandacht te trekken.

   Gebruikmakend van VELO Nicotine zakjes zijn een eenvoudige, schone en tabaksvrije manier om van nicotine te genieten. Door deze eenvoudige stappen en tips te volgen, kunt u zorgen voor een bevredigende en verantwoorde ervaring. VELO is gewijd aan het leveren van hoogwaardige, innovatieve nicotineproducten voor volwassenen die op zoek zijn naar een alternatief voor traditionele tabak.

   Ontdek het gemak en de tevredenheid van VELO op GetSnus, en sluit je aan bij het groeiende aantal gebruikers die hun perfecte nicotine-ervaring hebben gevonden met VELO.

   Gezondheid en Veiligheid

   In het hart van VELO's missie is een standvastige toewijding aan gezondheid en veiligheid, ervoor zorgend dat alle producten niet alleen voldoen, maar ook de regelgevende normen overtreffen. VELO, aangedreven door jaren van onderzoek en ondersteund door het strenge toezicht van British American Tobacco, hecht het grootste belang aan verantwoorde productiepraktijken, naleving van regelgeving en het onderwijzen van haar consumenten over verantwoord nicotinegebruik.

   Regelgevende Naleving

   VELO houdt zich aan de strengste regelgevende kaders, en zorgt ervoor dat elk product voldoet aan lokale en internationale gezondheidsnormen. Deze toewijding aan naleving is zichtbaar in de nauwgezette tests en kwaliteitscontrolemaatregelen die elk VELO het product ondergaat. Door op de hoogte te blijven van de nieuwste regelgevende veranderingen en wetenschappelijk onderzoek, VELO zorgt ervoor dat zijn nicotine zakjes veilig, betrouwbaar en van de hoogste kwaliteit zijn.

   Consumenteneducatie

   Het begrijpen van het belang van geïnformeerde keuzes, VELO is actief betrokken bij consumenteneducatie-inspanningen. Deze initiatieven zijn bedoeld om gebruikers uitgebreide informatie te bieden over het gebruik van nicotine, inclusief de mogelijke risico's en hoe te genieten VELO producten verantwoordelijk. Door middel van transparante communicatie en educatieve bronnen, VELO stelt zijn gebruikers in staat om geïnformeerde beslissingen te nemen over hun nicotineconsumptie.

   Toewijding aan Gezondheid

   VELO's toewijding aan gezondheid gaat verder dan regelgevende naleving en consumenteneducatie. Het merk werkt actief aan innovatie en verbetering van zijn producten, om ervoor te zorgen dat ze een schonere, tabaksvrije alternatief bieden voor traditionele nicotineproducten. Door een reeks van sterktes en smaken aan te bieden, VELO speelt in op de behoeften van volwassen gebruikers, door opties te bieden die kunnen helpen bij het verantwoord beheren van nicotine-inname en voorkeuren.

   VELODe benadering van 's gezondheid en veiligheid is uitgebreid, wat een diep begrip weerspiegelt van de verantwoordelijkheden die komen kijken bij het leveren van nicotineproducten. De inspanningen van het merk om de hoogste veiligheidsnormen te handhaven, naast zijn initiatieven om te onderwijzen en te informeren, tonen een oprechte toewijding aan het welzijn van zijn klanten.

   Verken VELO's toewijding aan gezondheid en veiligheid op GetSnus, en ontdek een merk dat jouw welzijn voorop stelt, door een verantwoorde en geïnformeerde nicotine-ervaring aan te bieden.