VELO Mini Royal Purple
   art_track

   VELO Mini Royal Purple

   Reviews(29)

   VELO Royal Purple Mini is een nicotine zakje met een smaak van rode druiven en een vleugje frisheid en zuurheid. Het heeft een miniformaat en een normale sterkte van 12 mg/g nicotine. VELO Royal Purple Mini is geweldig voor liefhebbers van fruitige en sappige smaken.

   € 4,84

   VELO Mini Royal Purple

   VELO Royal Purple Mini is een nicotine zakje die een heerlijke smaak van rode druiven levert met een vleugje frisheid en zuurheid. De zakjes zorgen voor een zoetzure smaaksensatie die doet denken aan een mix van zwarte bessen, rode druiven en een subtiele zuurheid.

   VELO Royal Purple Mini bevat 12 mg/g nicotine, wat volgens Europese normen als normale sterkte wordt beschouwd. De nicotinezakjes zijn wit en van miniformaat, wat betekent dat ze discreet onder de lip passen en geen vlekken maken op de tanden. De zakjes zijn ook tabaksvrij en hebben een hoog vochtgehalte dat de smaak en de nicotinebevrediging versterkt.

   VELO is een merk nicotinezakjes dat zijn oorsprong vindt in Zweden, maar nu verkrijgbaar is in vele landen over de hele wereld. VELO wil een alternatieve manier bieden om van nicotine te genieten zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of smaak. VELO producten worden geproduceerd door British American Tobacco (BAT), een van de grootste tabaksbedrijven ter wereld.

   Getsnus.nl is uw online bestemming voor het kopen van VELO producten in Nederland. Wij bieden een snelle en veilige levering, concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Of u nu op zoek bent naar VELO Royal Purple Mini of een andere smaak, u vindt het bij Getsnus.nl.

   VELO
   302832

   Gegevensblad

   Flavor
   Fruit
   Strength
   Normal
   Format
   Mini
   Manufacturer
   BAT
   Brand
   VELO
   mg/portion
   6.0
   Gross weight per can
   21.6
   Amount of bags per can
   20
   Nicotin Strength (mg/g)
   12

   Specifieke referenties

   ean13
   7350126711360

   Reviews for VELO Mini Royal Purple

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   VELO Mini Royal Purple

   Veelgestelde vragen (VGW)


   • Wat zijn VELO MINI ROYAL PURPLE ?

    VELO MINI ROYAL PURPLE zijn kleine zakjes zonder tabak die nicotine afgeven onder je lip. Ze hebben een heerlijke Royal Purple smaak, die rode druiven met een vleugje zuurheid combineert.


   • Zijn VELO MINI ROYAL PURPLE veilig?

    VELO MINI ROYAL PURPLE bevatten geen tabak, maar wel nicotine, een verslavende stof die schadelijk kan zijn voor uw gezondheid. Gebruik dit product niet als u jonger bent dan 18 jaar, allergisch of gevoelig bent voor nicotine, zwanger bent of borstvoeding geeft, of medische redenen hebt om tabak of nicotine te vermijden.


   • Kunnen VELO MINI ROYAL PURPLE me helpen stoppen met roken?

    VELO MINI ROYAL PURPLE kunnen u helpen minder te roken door u een dosis nicotine te geven zonder tabak. Maar ze zijn geen officieel hulpmiddel om te stoppen met roken en ze vervangen geen professioneel advies of behandeling. Als u wilt stoppen met roken, raadpleeg dan uw huisarts of bezoek ikstopnu.nl.


   • Zijn VELO MINI ROYAL PURPLE discreet?

    Ja, VELO MINI ROYAL PURPLE vallen nauwelijks op onder uw lip dankzij hun compacte formaat. U kunt ze gebruiken waar en wanneer u wilt zonder rook of geur te produceren.


   • In welke smaken komen de VELO MINI-ROYALE PAARSE-nicotinezakjes?

    De VELO-MINI-ROYALE PAARSE-nicotinezakjes hebben een unieke Royal Purple-smaak die frisse rode druiven met een vleugje zuurheid combineert voor een koninklijke ervaring.


   • Hoe werken VELO MINI ROYAL PURPLE ?

    VELO MINI ROYAL PURPLE geven je een dosis nicotine onder je lip zonder tabak. De nicotine wordt via het mondslijmvlies in je bloed opgenomen en zorgt voor een verfrissend en stimulerend effect.


   • Zijn VELO MINI ROYAL PURPLE veganistisch?

    Ja, VELO MINI ROYAL PURPLE respecteren de veganistische levensstijl en zijn vrij van dierlijke ingrediënten.


   • Kunnen VELO MINI ROYAL PURPLE mijn tanden verkleuren?

    VELO MINI ROYAL PURPLE hebben geen invloed op uw adem of gebit zoals roken dat doet, maar ze kunnen wel een lichte verkleuring van uw tanden veroorzaken als u ze vaak gebruikt.


   • Zijn VELO MINI ROYAL PURPLE makkelijk te gebruiken?

    Ja, met VELO MINI ROYAL PURPLE heb je niets anders nodig dan een zakje en je mond. Schuif het zakje onder je lip en laat de smaak van Royal Purple je verrassen.


   • Kan ik VELO MINI ROYAL PURPLE-nicotinezakjes gebruiken als ik een medische aandoening heb?

    Het is belangrijk om een zorgverlener te raadplegen voordat u VELO-MINI-ROYALE PAARSE-nicotinezakjes gebruikt, vooral als u een medische aandoening heeft zoals hartziekte, hoge bloeddruk of diabetes. Nicotine kan nadelige effecten hebben op bepaalde medische aandoeningen en kan interageren met bepaalde medicijnen.


   • Kan ik VELO MINI ROYAL PURPLE-nicotinezakjes gebruiken als ik een medische aandoening heb?

    Het is belangrijk om een zorgverlener te raadplegen voordat u VELO-MINI-ROYALE PAARSE-nicotinezakjes gebruikt, vooral als u een medische aandoening heeft zoals hartziekte, hoge bloeddruk of diabetes. Nicotine kan nadelige effecten hebben op bepaalde medische aandoeningen en kan interageren met bepaalde medicijnen.


   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: