• Aanbieding!
  KLINT Blåklint

  KLINT Blåklint

  Reviews(7)

  Klint Blåklint is een nicotine zakje product dat een rijke en fruitige smaak van bosbessen en bosbessen biedt. Het heeft een hoog nicotineniveau van 16 mg/g en een miniformaat voor een discrete en comfortabele pasvorm.

  € 3,05
  € 3,59
  Sla 15%
  2 - 4 dagen levering
  Cans :
  Hoeveelheid :

  KLINT Blåklint

  Dit is een nicotine zakje product dat u een heerlijke en authentieke smaak geeft van bosbessen en bosbessen, met een vleugje korenmunt. Het heeft een hoog nicotineniveau van 16 mg/g, wat genoeg is om u een krachtige kick te geven zonder te hard te zijn. Klint Blåklint bevat geen tabak, maar gebruikt natuurlijke plantenvezels en andere ingrediënten om een volledig wit en droog zakje te maken dat geen vlekken maakt op uw tanden en niet druipt. De zakjes zijn ook mini en zacht, waardoor ze gemakkelijk onder uw bovenlip te gebruiken zijn. U kunt altijd en overal genieten van Klint Blåklint, want het is een discrete en handige manier om uw nicotine te krijgen.

  Klint Blåklint wordt gemaakt door The Habit Factory, een Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige nicotinezakjes met natuurlijke ingrediënten en innovatieve smaken. De visie van het bedrijf is om consumenten een beter alternatief te bieden voor roken of vaping, terwijl het ook de milieu-impact van de tabaksproductie vermindert. Klint Blåklint is een van de vele smaken die The Habit Factory aanbiedt, samen met andere opties

  KLINT
  302863

  Gegevensblad

  Flavor
  Fruit
  Strength
  Strong
  Format
  Mini
  Brand
  KLINT
  Amount of bags per can
  20
  Nicotin Strength (mg/g)
  16

  Specifieke referenties

  ean13
  7350117050164

  Reviews for KLINT Blåklint

  GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

  Schrijf je beoordeling
  KLINT Blåklint

  Veelgestelde vragen (VGW)


  • Wat zijn KLINT Blåklint nicotinezakjes?

   KLINT Blåklint nicotinezakjes zijn een soort rookloze tabaksproducten die nicotine afgeven via een klein zakje dat onder de lip wordt geplaatst.


  • Hoe sterk zijn KLINT BLÅKLINT ?

   Nicotine strength (mg/g) 16 Strong product


  • Wat is KLINT BLÅKLINT, en wat maakt het uniek?

   KLINT BLÅKLINT is een hoogwaardig nicotineproduct dat een verfrissende blauwe korenbloemsmaak heeft. Het geeft een sterke nicotinekick, waardoor het een goede keuze is voor iedereen die op zoek is naar een krachtige nicotine-ervaring.


  • Hoe sterk is KLINT BLÅKLINT?

   KLINT BLÅKLINT heeft een sterke nicotinesterkte, die zorgt voor een krachtige kick die zelfs de meest veeleisende nicotinegebruikers tevreden zal stellen.


  • Hoeveel porties zitten er in een blikje KLINT BLÅKLINT?

   Elk blikje KLINT BLÅKLINT bevat 24 porties, elk doordrenkt met de unieke blauwe korenbloemsmaak.


  • Hoe gebruik ik KLINT BLÅKLINT?

   Plaats eenvoudigweg een portie onder je bovenlip en laat deze daar tot maximaal een uur zitten. Je kunt de hoeveelheid nicotine die je consumeert aanpassen door meer of minder porties te gebruiken, afhankelijk van je behoeften.


  • Wat zijn de voordelen van het gebruik van KLINT BLÅKLINT?

   KLINT BLÅKLINT biedt verschillende voordelen, waaronder een krachtige nicotinekick, een unieke en verfrissende blauwe korenbloemsmaak en het gemak om het overal en altijd te kunnen gebruiken.


  • Zitten er schadelijke chemicaliën in KLINT BLÅKLINT?

   Nee, KLINT BLÅKLINT is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevat geen schadelijke chemicaliën of tabak. Het is een veilig en gezond alternatief voor roken.


  • Kan ik KLINT BLÅKLINT gebruiken als ik probeer te stoppen met roken?

   Ja, veel mensen gebruiken nicotineproducten als hulpmiddel om te stoppen met roken of om hun tabaksconsumptie te verminderen. KLINT BLÅKLINT kan een krachtige nicotinekick geven zonder de schadelijke effecten van tabaksrook.


  • Hoe verhoudt KLINT BLÅKLINT zich tot andere merken?

   KLINT BLÅKLINT staat bekend om zijn superieure kwaliteit en unieke blauwe korenbloemsmaak, waardoor het een populaire keuze is onder nicotinegebruikers. De sterke nicotinesterkte en het handige blikje met 24 porties onderscheiden het ook van andere merken.


  • Waar kan ik KLINT BLÅKLINT kopen?

   KLINT BLÅKLINT is verkrijgbaar bij geselecteerde winkels en online winkels. Bezoek onze website voor meer informatie over waar je KLINT BLÅKLINT kunt kopen, en begin vandaag nog te genieten van de voordelen van dit premium kwaliteitsproduct.


  16 andere producten in dezelfde categorie:

  Klanten die dit product kochten, kochten ook: