VELO Ruby Berry
   art_track

   VELO Ruby Berry

   Reviews(6)

   VELO Ruby Berry: een fruitige en frisse snus met een vleugje munt. Geniet van de natuurlijke zoetheid van bessen en de verkoelende sensatie van munt in deze snus. VELO Ruby Berry is gemaakt van plantaardige vezels en nicotinezouten voor een bevredigende ervaring. Het wordt geleverd in slanke zakjes die discreet onder uw lip passen.

   € 4,84

   VELO Ruby Berry

   VELO is een nieuw merk nicotinezakjes dat een verscheidenheid aan smaken biedt die passen bij uw stemming en smaak. Of u nu de voorkeur geeft aan fruitige, muntachtige of pittige sensaties, VELO heeft iets voor u. Dit is een van de fruitige smaken die VELO aanbiedt. Het combineert de natuurlijke zoetheid van bessen met een vleugje munt voor een verfrissende en evenwichtige smaak. U kunt altijd en overal van deze snus genieten, want hij hoeft niet gekoeld of gespuugd te worden.

   VELO Ruby Berry is gemaakt van plantaardige vezels en nicotinezouten die een zachte en bevredigende nicotinekick geven. De zakjes zijn slank en comfortabel om onder uw lip te gebruiken. Ze zijn ook wit en droog, wat betekent dat ze geen vlekken maken op uw tanden of druipen.

   U kunt ze online bestellen bij https://getsnus.nl/, de beste plek om snus te kopen in Nederland. Wij bieden een snelle en discrete verzending naar uw deur.

   VELO's producten zijn geheel zonder tabak gemaakt en bevatten in plaats daarvan zachte plantenvezels die comfortabel onder de lip passen. De slanke zakjes dragen bij aan een meer discrete ervaring.

   LYFT wordt VELO. In het eerste deel van 2022 verandert LYFT zijn naam in VELO. De producten die onder het merk LYFT vielen, worden VELO. De producten hebben dezelfde smaak en nicotinesterkte - het enige verschil is de naam van de pod.

   VELO
   302828

   Gegevensblad

   Flavor
   Berry
   Fruit
   Strength
   Normal
   Format
   Slim
   Manufacturer
   BAT
   Brand
   VELO
   mg/portion
   5.6
   Gross weight per can
   31.9
   Amount of bags per can
   21
   Nicotin Strength (mg/g)
   8

   Specifieke referenties

   ean13
   7350126717805

   Reviews for VELO Ruby Berry

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   VELO Ruby Berry

   Veelgestelde vragen (VGW)


   • Wat zijn VELO RUBY BERRY ?

    VELO RUBY BERRY zijn kleine, witte, tabaksvrije zakjes die nicotine en een mengsel van natuurlijke vezels, smaakstoffen en zoetstoffen bevatten. Ze zijn ontworpen om onder de bovenlip te worden geplaatst, waar ze een constante stroom van nicotine afgeven.


   • Welke smaken zijn er beschikbaar in VELO RUBY BERRY ?

    VELO RUBY BERRY zijn beschikbaar in een heerlijke mix van bessensmaken, waaronder framboos, bosbes en braam. Deze smaken zorgen voor een zoete en fruitige smaak die goed past bij de zachte nicotinewerking.


   • Hoe werken VELO RUBY BERRY ?

    Wanneer u een VELO RUBY BERRY nicotine pouch onder uw bovenlip plaatst, wordt de nicotine opgenomen via het weefsel in uw mond en komt deze in uw bloedbaan terecht. Dit biedt een snelle en handige manier om aan uw nicotinebehoefte te voldoen zonder te roken of tabaksproducten te gebruiken.


   • Zijn VELO RUBY BERRY geschikt voor vegetariërs?

    Ja, VELO RUBY BERRY zijn gemaakt van een mengsel van natuurlijke vezels en bevatten geen dierlijke producten, waardoor ze geschikt zijn voor vegetariërs.


   • Hoe lang duurt het nicotine-effect van VELO RUBY BERRY ?

    Het nicotine-effect van VELO RUBY BERRY duurt meestal ongeveer 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de individuele gebruiker.


   • Zijn VELO RUBY BERRY glutenvrij?

    Ja, VELO RUBY BERRY zijn glutenvrij, waardoor ze een goede optie zijn voor gebruikers met glutenintolerantie of coeliakie.


   • Kunnen VELO RUBY BERRY worden gebruikt door niet-rokers?

    Hoewel VELO RUBY BERRY bedoeld zijn voor huidige tabaksgebruikers, kunnen ze technisch gezien ook worden gebruikt door niet-rokers. Het is echter belangrijk om op te merken dat nicotine een verslavende stof is en dat gebruikers zich bewust moeten zijn van de risico's die verbonden zijn aan nicotinegebruik.


   • Kunnen VELO RUBY BERRY worden gebruikt met beugels of tandheelkundig werk?

    Ja, VELO RUBY BERRY zijn ontworpen om zacht te zijn voor tanden en tandvlees en kunnen worden gebruikt met beugels of tandheelkundig werk.


   • Hoe vergelijken VELO RUBY BERRY zich met traditionele tabaksproducten?

    VELO RUBY BERRY bieden een vergelijkbare nicotinervaring als traditionele tabaksproducten, zoals snus of pruimtabak. Ze bevatten echter geen tabak en produceren geen rook of vereisen geen spugen. Dit maakt ze een veiliger en handiger alternatief voor traditionele tabaksproducten.


   • Hoe kan ik VELO RUBY BERRY weggooien?

    Na gebruik kunt u VELO RUBY BERRY in de gewone vuilnisbak gooien. De pouches zijn gemaakt van natuurlijke vezels en zijn biologisch afbreekbaar, waardoor ze een milieuvriendelijkere optie zijn in vergelijking met traditionele tabaksproducten.


   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: