VELO Mint Slim
   art_track

   VELO Mint Slim

   Reviews(6)

   VELO Mint Slim: een nicotine zakje met een frisse muntsmaak en een laag nicotineniveau. Geniet van de verfrissende smaak van munt in deze nicotine zakje. VELO Mint Slim is gemaakt van plantaardige vezels en nicotinezouten voor een zachte en bevredigende sensatie. Het wordt geleverd in slanke zakjes die discreet en comfortabel in gebruik zijn.

   € 4,84

   VELO Mint Slim

   VELO Mint Slim All White Portion bevat volledig witte slijmporties met een nicotinesterkte van 8 mg/g. Iets wat VELO niet bevat is tabak. In plaats van tabak gebruikt het vezels van eucalyptus en dennen

   VELO is een merk nicotinezakjes dat een reeks smaken en sterktes aanbiedt die passen bij uw voorkeuren. Of u nu houdt van fruitige, kruidige of muntachtige sensaties, VELO heeft iets voor u. Mint Slim is een van de muntsmaken die VELO aanbiedt. Het heeft een frisse muntsmaak die uw zintuigen zal prikkelen. Het heeft ook een laag nicotineniveau van 4 mg/g, waardoor het geschikt is voor nieuwe gebruikers die een milde nicotineafgifte willen.

   Als u op zoek bent naar een nicotine zakje die fris en mild is, probeer dan vandaag nog VELO Mint Slim. U kunt het online bestellen bij https://getsnus.nl/, de beste plek om nicotinezakjes te kopen in Nederland. Wij bieden een snelle en discrete verzending tot aan uw deur.

   Verwen uzelf met VELO Mint Slim All White Portion en ervaar de rijke zoetheid van spearmint perfect gecombineerd met de koele frisheid van menthol.

   LYFT wordt VELO. In het eerste deel van 2022 verandert LYFT zijn naam in Velo. De producten die onder het merk LYFT vielen, worden VELO. De producten hebben dezelfde smaak en nicotinesterkte - het enige verschil is de naam van de pod. U kunt alle Velo-producten hier vinden.

   VELO
   302823

   Gegevensblad

   Flavor
   Mint
   Strength
   Normal
   Format
   Slim
   Manufacturer
   BAT
   Brand
   VELO
   mg/portion
   5.6
   Gross weight per can
   31.9
   Amount of bags per can
   21
   Nicotin Strength (mg/g)
   8

   Specifieke referenties

   ean13
   7350126717720

   Reviews for VELO Mint Slim

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   VELO Mint Slim

   Veelgestelde vragen (VGW)


   • Wat zijn VELO MINT SLIM ?

    VELO MINT SLIM zijn een rookvrij en tabaksvrij alternatief voor traditionele tabaksproducten die een verfrissende muntsmaak en nicotine-ervaring bieden. Elke pouch bevat een mengsel van hoogwaardig nicotine-extract, plantaardige vezels en smaakstoffen.


   • Hoeveel pouches zitten er in elk blikje VELO MINT SLIM?

    Elk blikje VELO MINT SLIM bevat 20 individuele pouches.


   • Wat is het nicotinegehalte van VELO MINT SLIM pouches?

    VELO MINT SLIM pouches hebben een nicotinegehalte van 8 mg/g2, waardoor ze een goede optie zijn voor mensen die een mildere nicotine-ervaring verkiezen.


   • Hoe lang duurt het voordat de nicotine effect heeft met VELO MINT SLIM pouches?

    De nicotine in VELO MINT SLIM pouches wordt opgenomen via het tandvlees en komt snel in de bloedbaan terecht, waardoor een snelle aanvang van het nicotine-effect ontstaat.


   • Zijn VELO MINT SLIM pouches veilig te gebruiken?

    VELO MINT SLIM pouches zijn een veiliger alternatief voor traditionele tabaksproducten omdat ze geen tabak bevatten, geen rook produceren of schadelijke stoffen die met roken gepaard gaan. Nicotine is echter een verslavende stof en het is essentieel om VELO MINT SLIM pouches verantwoord te gebruiken.


   • Kunnen VELO MINT SLIM pouches me helpen om te stoppen met roken?

    VELO MINT SLIM pouches zijn niet ontworpen of gepromoot als een hulpmiddel om te stoppen met roken. Veel mensen vinden echter dat het gebruik van hen kan helpen om over te stappen van traditionele tabaksproducten of hun algehele tabaksgebruik te verminderen.


   • Zijn er bijwerkingen van het gebruik van VELO MINT SLIM pouches?

    Nicotine producten kunnen bijwerkingen veroorzaken, zoals misselijkheid, duizeligheid en verhoogde hartslag. Het wordt aanbevolen dat je een zorgverlener raadpleegt voordat je nicotine producten gebruikt, vooral als je onderliggende gezondheidsproblemen hebt.


   • Kan ik VELO MINT SLIM pouches gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding?

    Nicotine kan nadelige effecten hebben op de foetale ontwikkeling en wordt niet aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap of borstvoeding.


   • Hoe gebruik ik VELO MINT SLIM pouches?

    Plaats de pouch eenvoudig tussen je tandvlees en lip en geniet van de verfrissende muntsmaak en nicotine-ervaring. Het wordt aanbevolen dat je niet meer dan één pouch tegelijk gebruikt en gebruikte pouches verantwoord weggooit.


   • Hoe moet ik VELO MINT SLIM pouches bewaren?

    VELO MINT SLIM pouches moeten op een koele en droge plaats worden bewaard, uit de buurt van direct zonlicht. Het wordt aanbevolen om de pouches in hun originele verpakking te houden om hun versheid te behouden.


   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: