KLINT Fresh Lime

   KLINT Fresh Lime

   Reviews(8)

   KLINT Fresh Lime is een nicotine zakje met natuurlijke limoensmaak. Het heeft een pittige en verfrissende smaak die lang aanhoudt. Geen tabak, geen teer, alleen frisheid. KLINT Fresh Lime is een product van The Habit Factory, een Zweeds bedrijf dat hoogwaardige nicotineproducten maakt met een lage impact op het milieu. De zakjes zijn slank en discreet en worden geleverd in een biologisch afbreekbare verpakking.

   € 3,05
   € 3,59
   Sla 15%

   KLINT Fresh Lime

   Dit product heeft een rijke en zoete citruslimoensmaak die u doet watertanden. De licht zure toets zorgt ook voor een schone en heerlijke tinteling die lang aanhoudt.

   KLINT Fresh Lime is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en smaken, en bevat geen tabak of teer. Het wordt geleverd in een slank formaat dat comfortabel onder uw bovenlip past. U kunt er altijd en overal discreet van genieten.

   KLINT Fresh Lime is een van de producten van KLINT All White, een merk van The Habit Factory. Dit is een Zweeds bedrijf dat streeft naar hoogwaardige nicotineproducten met een minimale impact op het milieu. Het bedrijf gebruikt alleen biologisch afbreekbare materialen voor zijn verpakkingen en betrekt zijn ingrediënten van duurzame boerderijen.

   KLINT All White dankt zijn naam aan het Zweedse woord voor klip, dat symbool staat voor kracht, stabiliteit en vrijheid. Het merk biedt een reeks smaken en sterktes om aan verschillende voorkeuren en gelegenheden tegemoet te komen.

   KLINT
   302488

   Gegevensblad

   Flavor
   Citrus
   Strength
   Normal
   Format
   Slim
   Manufacturer
   Habit Factory
   Brand
   KLINT
   mg/portion
   5.6
   Gross weight per can
   31.9
   Amount of bags per can
   24
   Nicotin Strength (mg/g)
   8

   Specifieke referenties

   ean13
   7350117050058

   Reviews for KLINT Fresh Lime

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   KLINT Fresh Lime

   Veelgestelde vragen (VGW)


   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: