VELO Caribbean Spirit Strong
   art_track

   VELO Caribbean Spirit Strong

   Reviews(2)

   VELO Caribbean Spirit Strong is een nicotine zakje met een smaak van piña colada, kokosnoot en ananas. Het heeft een slank formaat en een sterke sterkte van 14 mg/g nicotine. VELO Caribbean Spirit Strong is ideaal voor liefhebbers van tropische en exotische smaken.

   € 4,84

   VELO Caribbean Spirit Strong

   VELO Caribbean Spirit Strong is een nicotine zakje die een smaak levert van piña colada, kokos en ananas. De zakjes zorgen voor een zoete en verfrissende smaaksensatie die doet denken aan een zonnige strandvakantie. De smaak werd gekozen door de consumenten via VELO/LAB, wat een exclusief concept is met beperkte producten die gedreven worden door innovatie en samenwerking.

   Deze VELO Caribbean Spirit Strong bevat 14 mg/g nicotine, wat volgens de Europese normen als sterke sterkte wordt beschouwd. De nicotinezakjes zijn wit en slank van formaat, waardoor ze comfortabel onder de lip passen en geen vlekken maken op de tanden. De zakjes zijn ook tabaksvrij en hebben een vochtig oppervlak dat de smaak en nicotinebevrediging versterkt.

   Het merk VELO is nicotinezakjes dat zijn oorsprong vindt in Zweden, maar nu verkrijgbaar is in vele landen over de hele wereld. VELO wil een alternatieve manier bieden om van nicotine te genieten zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of smaak. VELO producten worden geproduceerd door British American Tobacco (BAT), een van de grootste tabaksbedrijven ter wereld.

   Getsnus.nl is uw online bestemming voor het kopen van VELO producten in Nederland. Wij bieden een snelle en veilige levering, concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Of u nu op zoek bent naar VELO Caribbean Spirit Strong of een andere smaak, u vindt het bij Getsnus.nl.

   VELO
   302829

   Gegevensblad

   Flavor
   Fruit
   Strength
   Extra Strong
   Format
   Slim
   Manufacturer
   BAT
   Brand
   VELO
   mg/portion
   9.8
   Gross weight per can
   31.9
   Amount of bags per can
   21
   Nicotin Strength (mg/g)
   14

   Specifieke referenties

   ean13
   7350126717928

   Reviews for VELO Caribbean Spirit Strong

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   VELO Caribbean Spirit Strong

   Veelgestelde vragen (VGW)


   • Wat zijn VELO CARIBBEAN SPIRIT STRONG ?

    VELO CARIBBEAN SPIRIT STRONG zijn kleine zakjes gevuld met nicotine, die je tussen je lip en tandvlees kunt plaatsen om een stimulerend en verfrissend gevoel te krijgen.


   • Zijn VELO CARIBBEAN SPIRIT STRONG veilig?

    Hoewel VELO CARIBBEAN SPIRIT STRONG bedoeld zijn als een veiliger alternatief voor roken, is het belangrijk om te onthouden dat nicotine een verslavende stof is en negatieve effecten kan hebben op je gezondheid.


   • Kunnen VELO CARIBBEAN SPIRIT STRONG me helpen om te stoppen met roken?

    VELO CARIBBEAN SPIRIT STRONG kunnen worden gebruikt als een middel om de schade van roken te verminderen, maar ze zijn geen hulpmiddel om te stoppen met roken en moeten niet worden gebruikt als vervanging voor nicotinevervangende therapie of andere methoden om te stoppen met roken.


   • Hoe lang gaan VELO CARIBBEAN SPIRIT STRONG mee?

    Elke VELO CARIBBEAN SPIRIT STRONG nicotine pouch kan tot 45 minuten meegaan, afhankelijk van hoe vaak je hem gebruikt en hoe lang je hem in je mond houdt.


   • In welke smaken zijn VELO CARIBBEAN SPIRIT STRONG verkrijgbaar?

    VELO CARIBBEAN SPIRIT STRONG zijn verkrijgbaar in een verfrissende Caribbean Spirit smaak, die citrus- en munttonen combineert voor een tropische smaak.


   • Zijn VELO CARIBBEAN SPIRIT STRONG vegan?

    Ja, VELO CARIBBEAN SPIRIT STRONG zijn vegan-vriendelijk en bevatten geen dierlijke producten.


   • Kunnen VELO CARIBBEAN SPIRIT STRONG mijn tanden verkleuren?

    VELO CARIBBEAN SPIRIT STRONG zijn minder geneigd om je tanden te verkleuren dan roken, maar ze kunnen nog steeds wat verkleuring veroorzaken bij langdurig gebruik.


   • Zijn VELO CARIBBEAN SPIRIT STRONG makkelijk te gebruiken?

    Ja, VELO CARIBBEAN SPIRIT STRONG zijn makkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale apparatuur of voorbereiding. Plaats het zakje gewoon tussen je lip en tandvlees en geniet ervan.


   • Kunnen VELO CARIBBEAN SPIRIT STRONG bijwerkingen veroorzaken?

    Hoewel VELO CARIBBEAN SPIRIT STRONG over het algemeen goed worden verdragen, kunnen ze bijwerkingen veroorzaken zoals misselijkheid, duizeligheid en hoofdpijn, vooral als ze in overmaat worden gebruikt.


   • Hoeveel VELO CARIBBEAN SPIRIT STRONG moet ik per dag gebruiken?

    Het wordt aanbevolen om niet meer dan 20 VELO CARIBBEAN SPIRIT STRONG per dag te gebruiken, omdat het overschrijden van deze limiet het risico op nadelige effecten en nicotineafhankelijkheid kan vergroten


   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: