Lijst van producten op merk VOLT

Hier is een lijst van producten op merk VOLT

Introductie van VOLT: Een vooruitstrevend snusmerk voor de moderne snusliefhebber, nu verkrijgbaar in Nederland op https://getsnus.nl/

VOLT is een baanbrekend snusmerk dat innovatie, stijl en unieke smaakprofielen combineert om tegemoet te komen aan de moderne snusliefhebber. Als onderdeel van het prestigieuze Swedish Match portfolio, wordt VOLT ondersteund door een bedrijf met een lange geschiedenis in de tabaksindustrie. Bij https://getsnus.nl/ zijn we er trots op dat we VOLT producten kunnen aanbieden aan klanten in heel Nederland, voor een unieke snuservaring.

Actieve filters

VOLT

  Mystic Blue
  € 3,99
  Berry
  whatshotwhatshotwhatshot
  Slim

  VOLT

   Red Swirl
   € 4,30
   Berry
   whatshotwhatshot
   Slim

   VOLT

    Red Swirl Mini
    € 3,99
    Berry
    whatshotwhatshot
    Mini

    De rijke geschiedenis van Swedish Match en de evolutie van Snus

    Swedish Match is het bedrijf achter VOLT. Het heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot begin 1900. Als toonaangevende snusfabrikant heeft Swedish Match voortdurend de grenzen van de snusproductie verlegd en innovatieve producten op de markt gebracht. Het bedrijf heeft een belangrijke rol gespeeld in de vorming van de snusindustrie zoals we die nu kennen.

    Swedish Match heeft de snuservaring voortdurend gerevolutioneerd. Zo introduceerde het bedrijf in de jaren zeventig de eerste portie snus en ontwikkelde het in de jaren tachtig de witte portie. Vandaag de dag blijft Swedish Match zijn productaanbod ontwikkelen en uitbreiden om aan de behoeften van de moderne consument te voldoen. Het bedrijf handhaaft daarbij de hoge kwaliteitsnormen.

    VOLT: Een modern, stijlvol en innovatief merk

    VOLT is een weerspiegeling van de toewijding van Swedish Match aan innovatie en kwaliteit. Het merk trekt de aandacht van de moderne snusgebruiker met zijn strakke verpakkingsontwerp en eigentijdse aantrekkingskracht. De productlijn omvat een spannende reeks unieke smaken, gemaakt met natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten. Dit resulteert in een smaaksensatie die VOLT onderscheidt van traditionele snusmerken.

    VOLT gebruikt een geavanceerd productieproces genaamd "Power Pouch Technology." Hiermee zorgt het merk voor een optimaal vochtgehalte in elke pouch. Dit resulteert in een consistente en aangename snuservaring bij elk gebruik.

    Ervaar het VOLT verschil op https://getsnus.nl/

    Als dé bestemming voor snusliefhebbers in Nederland biedt https://getsnus.nl/ het gehele assortiment van VOLT producten aan. Ontdek een scala aan innovatieve smaken, van de verfrissende Freeze tot de exotische Tropic Spritz. Ervaar zelf het verschil van VOLT.

    Sluit u aan bij het groeiende aantal snusgebruikers in Nederland die kiezen voor VOLT vanwege het moderne, stijlvolle design, de unieke smaken en de uitzonderlijke kwaliteit. Ontdek vandaag nog het VOLT assortiment op https://getsnus.nl/ en til uw snuservaring naar nieuwe hoogten.

    Leuke weetjes over VOLT nicotinezakjes:

    • VOLT is een merk nicotinezakjes dat in 2019 door Swedish Match werd gelanceerd om zijn productlijn te verbreden en een bredere doelgroep aan te spreken. Het merk biedt verschillende smaakcombinaties en formaten, zoals Slim, Mini en Pearls.
    • VOLT heeft een uniek formaat genaamd Pearls. Dit zijn lange, natte zakjes gevuld met kleine parels die sneller smaak afgeven. VOLT Pearls zijn er in twee smaken: Midnight Mint en Twisted Berry.
    • VOLT heeft enkele van de sterkste nicotinezakjes op de markt, met een nicotinegehalte tot 12,5 mg per zakje. Het merk gebruikt een schaal van 1 tot 5 om de sterkte van zijn producten aan te geven, waarbij 5 het sterkst is.

    Veelgestelde vragen (FAQ)


    • What is VOLT snus?

    • What flavors are available for VOLT snus?

    • Where can I purchase VOLT snus?

    • Does VOLT snus contain nicotine?

    • How do I use VOLT snus?

    • Is VOLT snus safe to use?

    • Is there an age limit for using VOLT snus?