VELO Liquorice Strong Slim
   art_track

   VELO Liquorice Strong Slim

   Reviews(4)

   VELO Liquorice Strong Slim: een nicotinezakje met een zoete en zoute drop smaak en een medium nicotinegehalte. Geniet van de klassieke smaak van drop in dit nicotinezakje. VELO Liquorice Strong Slim is gemaakt van plantaardige vezels en nicotinezouten voor een gladde en bevredigende sensatie. Het wordt geleverd in slanke zakjes die discreet en comfortabel in gebruik zijn.

   € 4,84

   VELO Liquorice Strong Slim

   Met VELO Liquorice Slim Strong All White Portion krijgt 100% wit en tabakvrije porties met hoge nicotine inhoud en krachtige levering. De smaak van drop is duidelijk en bevat elementen van anis, salmiak en carbona.

   In plaats van tabak VELO vezel van eucalyptus en dennen. Nicotine wordt uit gewone tabak gehaald, zoals het hoort.

   Ervaren hoe herinneringen worden gebracht VELO Liquorice Strong. Laat de geur en smaak van echte licentie met elementen van anis, salmiak en kolen nemen je terug op tijd. Voel de ronde en zachte smaak ontploffen.

   LYFT _ VELO.. In het eerste deel van 2022, LYFT VELO.. Products onder LYFTHet merk wordt VELO.. De producten hebben dezelfde smaak en nicotine kracht - het enige wat onderscheidt is de naam van de dosis.

   Nummer van porties: 21
   Gewicht per dienst: 0.7

   VELO
   302824

   Gegevensblad

   Flavor
   Liquorice
   Strength
   Extra Strong
   Format
   Slim
   Manufacturer
   BAT
   Brand
   VELO
   mg/portion
   9.8
   Gross weight per can
   31.9
   Amount of bags per can
   21
   Nicotin Strength (mg/g)
   14

   Specifieke referenties

   ean13
   7350126717881

   Reviews for VELO Liquorice Strong Slim

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   VELO Liquorice Strong Slim

   Veelgestelde vragen (VGW)


   • Wat zijn VELO LIQUORICE STRONG SLIM ?

    VELO LIQUORICE STRONG SLIM zijn rookloze en tabaksvrije orale nicotine producten die ontworpen zijn om een bevredigende en langdurige nicotine ervaring te bieden op een handige en discrete manier.


   • Hoe werkt VELO LIQUORICE STRONG SLIM?

    VELO LIQUORICE STRONG SLIM bevat nicotine, een natuurlijk voorkomende stimulant die in tabak wordt gevonden. Wanneer je een pouch onder je bovenlip plaatst, wordt de nicotine opgenomen door het tandvlees en in de bloedbaan, waardoor je een bevredigende en langdurige nicotine ervaring krijgt.


   • Wat zijn de voordelen van het gebruik van VELO LIQUORICE STRONG SLIM?

    VELO LIQUORICE STRONG SLIM biedt een reeks voordelen voor rokers die willen stoppen of hun tabaksgebruik willen verminderen. Het levert een bevredigende en langdurige nicotine ervaring zonder dat je hoeft te roken, terwijl het ook discreet en gemakkelijk te gebruiken is.


   • Is VELO LIQUORICE STRONG SLIM veilig te gebruiken?

    VELO LIQUORICE STRONG SLIM is een veiliger alternatief voor roken en is niet geassocieerd met de gezondheidsrisico's van roken, zoals longkanker en hartziekten. Maar net als alle nicotine producten kan het verslavend zijn en moet het alleen worden gebruikt zoals aangegeven.


   • Hoe lang gaat VELO LIQUORICE STRONG SLIM mee?

    VELO LIQUORICE STRONG SLIM is ontworpen om een bevredigende en langdurige nicotine ervaring te leveren tot wel een uur.


   • Welke smaken zijn er beschikbaar voor VELO LIQUORICE STRONG SLIM?

    VELO LIQUORICE STRONG SLIM is beschikbaar in verschillende heerlijke en verfrissende smaken, waaronder mint, citrus en bessen.


   • Hoe gebruik ik VELO LIQUORICE STRONG SLIM?

    Om VELO LIQUORICE STRONG SLIM te gebruiken, plaats je eenvoudig één pouch onder je bovenlip en laat je hem daar zitten tot wel een uur. Gooi gebruikte pouches verantwoord weg in de daarvoor bestemde afvalbakken.


   • Waar kan ik VELO LIQUORICE STRONG SLIM kopen?

    VELO LIQUORICE STRONG SLIM is online te koop of bij je lokale tabaks- of gemakswinkel.


   • Kan ik VELO LIQUORICE STRONG SLIM gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding?

    Nee, VELO LIQUORICE STRONG SLIM wordt niet aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Nicotine kan schadelijke effecten hebben op de foetale ontwikkeling en kan ook worden doorgegeven via de moedermelk.


   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: