KLINT Polar Mint

   KLINT Polar Mint

   Reviews(3)

   KLINT Polar Mint is een nicotine zakje met een frisse en volle smaak van pepermunt. Het bevat geen tabak, maar natuurlijke plantenvezels. De zakjes zijn wit, slank en discreet onder uw lip. KLINT Polar Mint heeft een sterk nicotineniveau (12 mg per zakje) dat geschikt is voor ervaren gebruikers. De zakjes druipen niet en maken geen vlekken op uw tanden. Elk blikje heeft 24 porties die zorgen voor een ijskoude koeling en een soepele afgifte van nicotine.

   € 3,05
   € 3,59
   Sla 15%

   KLINT Polar Mint

   KLINT Polar Mint is een product voor wie van muntsmaken houdt en nicotine wil gebruiken zonder tabak. Dit product is een nicotine zakje, wat betekent dat het natuurlijke plantenvezels als basis gebruikt in plaats van tabaksbladeren. De plantenvezels worden behandeld met nicotine en smaakstoffen om een bevredigend product te creëren dat effectief nicotine levert.

   KLINT Polar Mint heeft een frisse en volle smaak van pepermunt, een kruid met zowel zoete als scherpe tonen. De smaak is natuurlijk en authentiek, niet kunstmatig of synthetisch. U ervaart een ijzige verkoelende sensatie die optreedt nadat u een zakje in uw lip heeft geplaatst, gevolgd door een soepele nicotineafgifte die langer aanhoudt dan gewone snus dankzij de droogheid van de zakjes.

   KLINT Polar Mint heeft een slank formaat dat discreet onder uw lip past en comfortabel aanvoelt. De zakjes zijn wit en droog, wat betekent dat ze niet druipen of vlekken maken op je tanden. Ze hebben ook een sterk nicotineniveau (12 mg per zakje), wat geschikt is voor ervaren gebruikers die van hun nicotine willen genieten zonder hardheid of irritatie.

   KLINT Polar Mint wordt gemaakt door The Habit Factory, een Zweeds bedrijf dat streeft naar innovatieve nicotineproducten van hoge kwaliteit voor moderne consumenten. Het bedrijf richt zich op het gebruik van natuurlijke ingrediënten, duurzame productiemethoden en een aantrekkelijk ontwerp om een alternatief te bieden voor traditionele tabaksproducten. KLINT is een van hun merken dat verschillende smaken nicotinezakjes biedt met verschillende sterktes en formaten.

   Als u KLINT Polar Mint online wilt kopen in Nederland, kunt u deze bestellen bij GetSnus.nl, de beste online winkel voor snus en nicotinezakjes in Europa. GetSnus.nl biedt een snelle levering, lage prijzen en een uitstekende klantenservice. Op hun website vindt u ook andere smaken van KLINT, zoals Honeymelon of Pomegranate.

   KLINT
   302482

   Gegevensblad

   Flavor
   Mint
   Strength
   Strong
   Format
   Slim
   Manufacturer
   Habit Factory
   Brand
   KLINT
   mg/portion
   8.4
   Gross weight per can
   31.9
   Amount of bags per can
   24
   Nicotin Strength (mg/g)
   12

   Specifieke referenties

   ean13
   7350117050027

   Reviews for KLINT Polar Mint

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   KLINT Polar Mint

   Veelgestelde vragen (VGW)


   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: