Lijst van producten op merk On! Snus

Hier is een lijst van producten op merk On! Snus

Ontdek On! Snus: tabaksvrij alternatief voor traditionele snus en sigaretten, nu verkrijgbaar in Nederland op https://getsnus.nl/

On! Snus is een relatief nieuw merk dat in 2018 is gelanceerd door Burger Söhne AB, een Zwitsers familiebedrijf met een lange traditie van tabaksproductie. Het bedrijf werd in 1864 opgericht door Johann Wilhelm Burger en zijn zoon Johann Friedrich Burger in Basel. Ze begonnen met de productie van sigaren en gingen later over op sigaretten en snus.

Actieve filters

On! Snus

  Tropical Spice 6mg
  € 3,69
  Fruit, Other flavor
  whatshotwhatshotwhatshot
  Mini

  On! Snus

   Lemon Berry 6mg
   € 3,69
   Berry
   whatshotwhatshotwhatshot
   Mini

   Burger Söhne AB is altijd innovatief geweest en heeft zich aangepast aan veranderingen in de markt en de behoeften van de consument. Ze hebben verschillende bekende merken ontwikkeld, zoals Al Capone, Break, Bentley en Petterøes. Ze hebben ook hun activiteiten uitgebreid naar verschillende landen, waaronder Duitsland, Noorwegen, Denemarken en de VS.

   Korte geschiedenis

   • 2015: Het Zwitserse tabaksbedrijf Burger Söhne lanceert On! nicotinezakjes in Zwitserland en Oostenrijk als tabaksvrij alternatief voor traditionele snus. On! wordt op de markt gebracht als een discrete en handige manier om van nicotine te genieten zonder rook, spuug of geur. On! nicotinezakjes zijn door Burger Söhne ontwikkeld met behulp van een gepatenteerde technologie waardoor de nicotine via de binnenkant van de mond wordt opgenomen, zonder dat verbranding of inhalatie nodig is. Het product wordt op de markt gebracht als een gezonder alternatief voor roken en vaping.
   • 2016: On! breidt uit naar andere Europese markten, zoals Duitsland, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk, waar het concurrentie ondervindt van andere nicotine zakje merken zoals ZYN en Skruf. On! biedt zes smaken aan: munt, citrus, bessen, wintergroen, zoethout en origineel.
   • 2017: On! betreedt de Amerikaanse markt met online verkoop en distributie in geselecteerde staten, zoals Californië, Colorado en Texas. On! richt zich op volwassen rokers en vapers die op zoek zijn naar een bevredigende en tabaksvrije nicotine-ervaring. On! is niet onderworpen aan dezelfde regelgeving als e-sigaretten, die steeds kritischer worden bekeken door gezondheidsautoriteiten en wetgevers.
   • 2019: Het Amerikaanse tabaksbedrijf Altria verwerft een belang van 80% in de nicotine zakje activiteiten van Burger Söhne en vormt een dochteronderneming met de naam Helix Innovations om On! in de VS te produceren en op de markt te brengen. Altria investeert 372 miljoen dollar in de deal en is van plan de distributie- en innovatiemogelijkheden van On! uit te breiden. De overname door Altria van de nicotine zakje -activiteiten van Burger Söhne maakt deel uit van de strategie van het bedrijf om zijn productportefeuille te diversifiëren en zijn afhankelijkheid van traditionele sigaretten te verminderen. Altria investeert ook in andere alternatieve nicotineproducten, zoals e-sigaretten en orale nicotineproducten.
   • 2020: On! wordt een van de toonaangevende merken van nicotinezakjes in de VS, met een marktaandeel van meer dan 20%. On! profiteert van de groeiende vraag van consumenten naar tabaksvrije nicotineproducten te midden van de COVID-19 pandemie en de onzekerheid over de regelgeving rond e-sigaretten. On! profiteert ook van de pandemie, aangezien meer consumenten op zoek zijn naar alternatieven voor roken en vaping die binnenshuis kunnen worden gebruikt en geen tweedehands rook produceren.
   • 2021: On! introduceert nieuwe smaken en sterktes, zoals koffie, spicy margarita en tropical spice, om tegemoet te komen aan verschillende consumentenvoorkeuren en gelegenheden. On! lanceert ook een nieuwe website en een loyaliteitsprogramma om online met haar klanten in contact te komen. On! investeert in haar online aanwezigheid en klantenbinding, aangezien meer consumenten online winkelen en sociale contacten onderhouden.

   On! Snus is een voorbeeld van zo'n merk, dat een modern alternatief biedt voor traditionele tabaksproducten. On! Snus is verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals munt, drop, citrus, koffie en bessen, en in verschillende nicotinesterktes, variërend van 3 mg tot 9 mg per zakje. Op! Snus is nu in Nederland te koop via https://getsnus.nl/, en biedt een gezondere en duurzamere optie voor snusliefhebbers.

   Snelle productfeiten

   Naam Smaak Beschrijving Nicotine sterkte
   Op! Munt Een frisse en muntsmaak met een koele sensatie, die doet denken aan pepermunt of groene munt. De smaak is mild en niet overheersend, met een licht zoete ondertoon. De koele sensatie is te danken aan de aanwezigheid van menthol, die de koudegevoelige receptoren in de mond activeert. Op! Mint is een populaire smaak onder gebruikers die genieten van de verfrissende smaak van munt. Hij wordt vaak gebruikt als smaakmaker of om de adem te verfrissen. De verkoelende sensatie van de muntsmaak kan ook een verfrissend gevoel geven dat sommige gebruikers bevredigend vinden. 3 mg, 6 mg, 9 mg
   Op! Zoethout Een zoete en zoute dropsmaak met een ronde nasmaak. De smaak is complex en genuanceerd, met hints van anijs, venkel en andere kruiden. Het zoute van de smaak vormt een aangenaam contrast met het zoete, waardoor een evenwichtige smaak ontstaat. Op! Drop is een populaire smaak onder gebruikers die genieten van de smaak van drop of andere snoepjes met anijssmaak. De smaak wordt soms ook gebruikt als smaakmaker of om de adem te verfrissen. 3 mg, 6 mg, 9 mg
   Op! Citrus Een pittige en fruitige citrussmaak met een frisse sensatie, die doet denken aan citroenen, limoenen, sinaasappels of grapefruits. De smaak is helder en verfrissend, met een licht zure ondertoon. De frisse sensatie is te danken aan de zuurgraad van de citrus, die de smaakpapillen stimuleert en een verkoelend effect heeft. Aan Citrus is een populaire smaak onder gebruikers die genieten van de smaak van citrusvruchten of andere zure snoepjes. De smaak wordt soms ook gebruikt als smaakmaker of om de adem te verfrissen. 3 mg, 6 mg, 9 mg
   Op! Koffie Een aromatische en krachtige koffiesmaak met een donkere toon, die doet denken aan espresso of zwarte koffie. De smaak is rijk en vol, met een licht bittere nasmaak. Het aroma is ook sterk en merkbaar, en biedt een zintuiglijke ervaring die sommige gebruikers aantrekkelijk vinden. Op! Koffie is een populaire smaak onder gebruikers die genieten van de smaak en het aroma van koffie. De smaak wordt soms gebruikt als oppepper of om het verlangen naar cafeïne te stillen. 3 mg, 6 mg, 9 mg
   Op! Bessen Een zoete en bessenachtige smaak met een zomerse sensatie, die doet denken aan aardbeien, frambozen, bosbessen of bramen. De smaak is fruitig en sappig, met een subtiele zoetheid die niet overweldigend is. De sensatie is ook licht verkoelend, waardoor een verfrissende smaak ontstaat. Op! Berry is een populaire smaak onder gebruikers die genieten van de smaak van bessen of andere fruitige snoepjes. De smaak wordt soms ook gebruikt als een manier om een zoetekauw te bevredigen zonder suiker of calorieën te consumeren. 3 mg, 6 mg, 9 mg

   Leuke feiten!

   • On! snus is gemaakt met nicotine uit tabak, maar bevat geen tabaksblad of -steel. Dit maakt het een tabaksvrij product dat geen tabaksgeur of -smaak heeft.
   • On! snus wordt geleverd in kleine witte zakjes die slechts 0,5 gram per stuk wegen. Ze zijn kleiner dan de meeste andere nicotine zakje merken en passen discreet onder de bovenlip.
   • On! snus biedt enkele exotische smaken die niet vaak voorkomen in andere snusproducten, zoals koffie, pittige margarita en tropische kruiden. Deze smaken zijn ontworpen om verschillende consumentenvoorkeuren en gelegenheden aan te spreken.

   Hier zijn enkele van de laatste nieuwtjes over het merk On! snus: Bijgewerkt op 1 april 2003

   • In januari 2023 ging Cannadips Europe, een merk dat premium CBD-producten aanbiedt op de Europese markt, een partnerschap aan met Snushus AG om volledig natuurlijke CBD-snuszakjes te lanceren en de kerncollectie in de winkel aan te bieden