• Aanbieding!
  VELO Easy Mint Mini
  art_track

  VELO Easy Mint Mini

  Reviews(9)

  VELO Easy Mint Mini is een nicotine zakje met een muntsmaak en een lage sterkte van 4 mg/g nicotine. Het heeft een miniformaat dat discreet en comfortabel is onder de lip. VELO Easy Mint Mini is perfect voor wie een milde en verfrissende nicotine-ervaring wil.

  LYFT verandert zijn naam in VELO.

  € 4,84
  2 - 4 dagen levering
  Cans :
  Hoeveelheid :

  VELO Easy Mint Mini

  De VELO Easy Mint Mini is een nicotinezakje dat een volle zoetheid van munt en een verfrissende mentholsensatie levert in een mini-formaat. Met een laag nicotinegehalte van 4 mg/g is VELO Easy Mint Mini geschikt voor degenen die de voorkeur geven aan een minder intense nicotinekick zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en smaak. Het product bevat mini-witte nicotinezakjes die discreet onder de lip passen en geen vlekken maken op de tanden. De zakjes zijn ook tabaksvrij en hebben een droog oppervlak dat druppelen tot een minimum beperkt.

  VELO is een merk nicotinezakjes dat zijn oorsprong vindt in Zweden, maar nu wereldwijd verkrijgbaar is. Het merk streeft ernaar een alternatieve manier te bieden om van nicotine te genieten zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of smaak. VELO-producten worden vervaardigd door British American Tobacco (BAT), een van de grootste tabaksbedrijven ter wereld.

  VELO
  302833

  Gegevensblad

  Flavor
  Mint
  Strength
  Normal
  Format
  Mini
  Manufacturer
  BAT
  Brand
  VELO
  mg/portion
  4.0
  Gross weight per can
  21.6
  Amount of bags per can
  20
  Nicotin Strength (mg/g)
  8

  Specifieke referenties

  ean13
  7350126711407

  Reviews for VELO Easy Mint Mini

  GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

  Schrijf je beoordeling
  VELO Easy Mint Mini

  Veelgestelde vragen (VGW)


  • Wat zijn VELO EASY MINT MINI ?

   VELO EASY MINT MINI zijn kleine zakjes gevuld met nicotine die tussen de bovenlip en het tandvlees worden geplaatst voor een discrete, rookvrije nicotine-ervaring.


  • Hoeveel nicotine zit er in elke VELO EASY MINT MINI pouch?

   Elke VELO EASY MINT MINI pouch bevat 4 mg nicotine.


  • Wat zijn de ingrediënten van VELO EASY MINT MINI pouches?

   VELO EASY MINT MINI pouches bevatten nicotine, water, eucalyptus- en pepermuntoliën, xylitol, natriumchloride en natriumcarbonaat.


  • Hoe lang duurt het nicotine-effect van VELO EASY MINT MINI pouches?

   Het nicotine-effect van VELO EASY MINT MINI pouches duurt meestal ongeveer 20-30 minuten.


  • Zijn VELO EASY MINT MINI pouches veilig?

   VELO EASY MINT MINI pouches zijn een tabaksvrij nicotineproduct dat bedoeld is voor volwassen nicotinegebruikers. Ze worden over het algemeen beschouwd als minder schadelijk dan het roken van sigaretten.


  • Hoe vergelijken VELO EASY MINT MINI pouches zich met andere nicotineproducten?

   VELO EASY MINT MINI pouches zijn een discreet en rookvrij alternatief voor roken en andere traditionele nicotineproducten zoals sigaretten, snus of pruimtabak.


  • Kunnen VELO EASY MINT MINI pouches me helpen stoppen met roken?

   VELO EASY MINT MINI pouches zijn geen product om te stoppen met roken, maar ze kunnen rokers helpen hun nicotinetrek te bevredigen zonder sigaretten te roken.


  • Hoe moet ik VELO EASY MINT MINI pouches gebruiken?

   Plaats een VELO EASY MINT MINI pouch tussen de bovenlip en het tandvlees en laat deze daar 20-30 minuten zitten. Gooi daarna de zak weg in de prullenbak.


  • Waar kan ik VELO EASY MINT MINI pouches kopen?

   U kunt VELO EASY MINT MINI pouches vinden bij de meeste gemakswinkels, benzinestations en online winkels.


  16 andere producten in dezelfde categorie:

  Klanten die dit product kochten, kochten ook: