KLINT Liquorice #1

   KLINT Liquorice #1

   Reviews(6)

   KLINT Drop #1 Slim is een normale sterke nicotine zakje met een smaak van zoete en zoute drop. Het bevat 4 mg nicotine per zakje en heeft een slank formaat dat comfortabel onder uw bovenlip past. KLINT Zoethout #1 Slim is een volledig wit product dat geen vlekken op uw tanden maakt en geen tabaksgeur verspreidt

   € 3,14
   € 3,69
   Sla 15%

   KLINT Liquorice #1

   KLINT Drop #1 Slim is een nicotine zakje die een evenwichtige smaak van zoete en zoute drop levert die lang aanhoudt. De zakjes zijn normaal sterk, wat betekent dat ze 4 mg nicotine per zakje bevatten, wat geschikt is voor nieuwe en regelmatige nicotinegebruikers. De zakjes zijn ook slank, wat betekent dat ze discreet onder uw bovenlip passen en comfortabel aanvoelen in uw mond.

   In tegenstelling tot traditionele snus of pruimtabak bevat KLINT Liquorice #1 Slim geen tabak en verspreidt het geen tabaksgeur. In plaats daarvan worden natuurlijke plantenvezels gebruikt die wit zijn en geen vlekken op uw tanden maken.

   KLINT Zoethout #1 Slim wordt geproduceerd door The Habit Factory, een Zweeds bedrijf dat ernaar streeft nicotineproducten van hoge kwaliteit te leveren met een minimale impact op het milieu. Het bedrijf gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten en smaken in zijn producten, en biologisch afbreekbare materialen voor de verpakking. De merknaam KLINT komt van het Zweedse woord voor klip, dat symbool staat voor kracht, stabiliteit en vrijheid. KLINT biedt een scala aan smaken en sterktes om aan verschillende voorkeuren en gelegenheden te voldoen.

   KLINT
   302718

   Gegevensblad

   Flavor
   Liquorice
   Strength
   Normal
   Format
   Slim
   Manufacturer
   Habit Factory
   Brand
   KLINT
   mg/portion
   4.0
   Gross weight per can
   31.9
   Amount of bags per can
   24
   Nicotin Strength (mg/g)
   5.7

   Specifieke referenties

   ean13
   7350117050072

   Reviews for KLINT Liquorice #1

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   KLINT Liquorice #1

   Veelgestelde vragen (VGW)


   • Wat is KLINT LIQUORICE #1 en wat onderscheidt het van andere producten?

    KLINT LIQUORICE #1 is een premium kwaliteit nicotineproduct zonder tabak, met een natuurlijke smaak van zoethout. Het is ontworpen om een schone en aangename nicotine-ervaring te bieden en is een populaire keuze onder gebruikers vanwege de unieke mix van ingrediënten.


   • Hoeveel zakjes zitten er in een blikje KLINT LIQUORICE #1 en wat is de sterkte?

    KLINT LIQUORICE #1 bevat 24 zakjes per blikje, met elk zakje met een normale sterkte van nicotine. Dit maakt het ideaal voor matig nicotinegebruik.


   • Is KLINT LIQUORICE #1 veilig te gebruiken?

    Ja, KLINT LIQUORICE #1 is een veiliger alternatief voor roken omdat het geen tabak of schadelijke chemicaliën bevat. Het is gemakkelijk te gebruiken en weg te gooien, waardoor het een populaire keuze is voor mensen die willen stoppen met roken of hun tabaksgebruik willen verminderen.


   • Hoe gebruik ik KLINT LIQUORICE #1?

    Plaats eenvoudigweg een zakje onder je bovenlip en laat het daar tot een uur zitten. Je kunt de nicotineconsumptie aanpassen door meer of minder zakjes te gebruiken naar gelang je behoeften.


   • Wat zijn de voordelen van het gebruik van KLINT LIQUORICE #1?

    KLINT LIQUORICE #1 biedt een bevredigende nicotinestoot, een verfrissende smaak en het gemak om het altijd en overal te kunnen gebruiken.


   • Bevat KLINT LIQUORICE #1 schadelijke ingrediënten?

    Nee, KLINT LIQUORICE #1 is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevat geen schadelijke chemicaliën of tabak.


   • Hoe vergelijkt KLINT LIQUORICE #1 zich met andere merken?

    KLINT LIQUORICE #1 staat bekend om zijn superieure kwaliteit en unieke zoethoutsmaak. De normale sterkte en het blikje met 24 zakjes onderscheiden het ook van andere merken.


   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: