KLINT Honeymelon #1

   KLINT Honeymelon #1

   Reviews(7)

   Klint Honeymelon #1 Slim is een nicotine zakje product dat een zoete en verfrissende smaak biedt van honingmeloen en tropische vruchten. Het heeft een gemiddeld nicotineniveau van 5,6 mg/pouch en een slank formaat voor een discrete en comfortabele pasvorm. Klint Honeymelon bevat geen tabak, maar gebruikt natuurlijke plantenvezels en andere ingrediënten om een volledig wit en droog zakje te creëren dat geen vlekken maakt op uw tanden en niet druipt. Geniet altijd en overal van Klint Honeymelon.

   € 3,05
   € 3,59
   Sla 15%

   KLINT Honeymelon #1

   Klint Honeymelon #1 Slim is een nicotine zakje product dat u een zachte en ongelooflijke smaak geeft van vers geplukte honingmeloen en rijpe tropische vruchten. Het heeft een gemiddeld nicotineniveau van 5,6 mg/pouch, wat genoeg is om u een bevredigende buzz te geven zonder te overweldigend te zijn. Klint Honeymelon bevat geen tabak, maar gebruikt natuurlijke plantenvezels en andere ingrediënten om een volledig wit en droog zakje te maken dat geen vlekken maakt op uw tanden en niet druipt.

   De zakjes zijn ook slank en zacht, waardoor ze gemakkelijk onder uw bovenlip te gebruiken zijn. Klint Honeymelon wordt gemaakt door The Habit Factory, een Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige nicotinezakjes met natuurlijke ingrediënten en innovatieve smaken. De visie van het bedrijf is om consumenten een beter alternatief te bieden voor roken of vaping, terwijl het ook de milieu-impact van de tabaksproductie vermindert. Klint Honeymelon is een van de vele smaken die The Habit Factory aanbiedt

   KLINT
   302719

   Gegevensblad

   Flavor
   Fruit
   Strength
   Normal
   Format
   Slim
   Manufacturer
   Habit Factory
   Brand
   KLINT
   Gross weight per can
   31.9
   Amount of bags per can
   24
   Nicotin Strength (mg/g)
   5.7

   Specifieke referenties

   ean13
   7350117050188

   Reviews for KLINT Honeymelon #1

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   KLINT Honeymelon #1

   Veelgestelde vragen (VGW)


   • Wat is KLINT HONEYMELON #1 en wat maakt het bijzonder?

    KLINT HONEYMELON #1 is een hoogwaardig nicotineproduct zonder tabak met een heerlijke honingmeloen smaak. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten, biedt het een schone en verfrissende nicotine-ervaring zonder schadelijke gevolgen.


   • Hoeveel zitten er in een blikje KLINT HONEYMELON #1 en wat is hun sterkte?

    Elk blikje KLINT HONEYMELON #1 bevat 24 zakjes, elk met een normale sterkte van nicotine. Dit maakt het een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een matige nicotinestoot.


   • Hoe gebruik ik KLINT HONEYMELON #1?

    Plaats eenvoudigweg een zakje onder je bovenlip en laat het daar tot een uur zitten. Je kunt de hoeveelheid nicotine die je consumeert aanpassen door meer of minder zakjes te gebruiken, afhankelijk van je behoeften.


   • Is KLINT HONEYMELON #1 veilig te gebruiken?

    Ja, KLINT HONEYMELON #1 is een veilig en handig alternatief voor roken. Het bevat geen tabak en is gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zodat je kunt genieten van een bevredigende nicotine-ervaring zonder schadelijke gevolgen.


   • Wat zijn de voordelen van het gebruik van KLINT HONEYMELON #1?

    KLINT HONEYMELON #1 biedt verschillende voordelen, waaronder een bevredigende nicotinestoot, een heerlijke honingmeloen smaak en het gemak om het overal en altijd te kunnen gebruiken.


   • Zitten er schadelijke chemicaliën in KLINT HONEYMELON #1?

    Nee, KLINT HONEYMELON #1 is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevat geen schadelijke chemicaliën of tabak. Het is een veilig en gezond alternatief voor roken.


   • Is KLINT HONEYMELON #1 milieuvriendelijk?

    Ja, KLINT HONEYMELON #1 is een milieuvriendelijk alternatief voor roken. Het is gemakkelijk te gebruiken en weg te gooien, en de natuurlijke ingrediënten maken het een duurzame keuze.


   • Waar kan ik KLINT HONEYMELON #1 kopen?

    KLINT HONEYMELON #1 is online verkrijgbaar. Online bestellen is snel en handig, en de verzending is snel, zodat je in een mum van tijd kunt genieten van de voordelen van dit hoogwaardige product.


   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: