VELO Royal Tea Slim
   art_track

   VELO Royal Tea Slim

   Reviews(11)

   VELO Royal Tea Slim is een tabaksvrije nicotine zakje met een frisse en bloemige smaak van zwarte thee en bergamot. De zakjes zijn slank en wit voor een discreet en comfortabel gebruik. Met VELO Royal Tea Slim kunt u genieten van een nicotine-ervaring met een vleugje zoetigheid.

   € 4,84

   VELO Royal Tea Slim

   Deze zakjes hebben een frisse en bloemige smaak van zwarte thee en bergamot, geïnspireerd op de traditionele Engelse afternoon tea. Ze hebben ook een vleugje zoetheid in de afdronk die de smaak mooi in evenwicht brengt. Ze hebben een normaal nicotinegehalte van 6 mg per zakje, geschikt voor de meeste gebruikers.

   VELO Royal Tea Slim maakt deel uit van het merk VELO, dat wordt geproduceerd door BAT (British American Tobacco), een van 's werelds grootste tabaksbedrijven. VELO producten worden gemaakt zonder tabak, maar bevatten nog steeds natuurlijke nicotine uit tabaksbladeren. Ze zijn ontworpen om een alternatieve manier van nicotineconsumptie te bieden die handig, discreet en rookvrij is.

   Royal Tea Slim wordt geleverd in slanke en witte porties die comfortabel onder uw lip passen. Ze geven geen vlekken op uw tanden en produceren geen druppels. U kunt ze altijd en overal gebruiken, of u nu op uw werk, thuis of onderweg bent. Ze zijn ook gemakkelijk weg te gooien na gebruik, want ze worden geleverd in een handig blikje met een apart vakje voor gebruikte zakjes.

   Als u VELO Royal Tea Slim online wilt kopen in Zweden, kunt u ze bestellen bij GetSnus, de beste online winkel voor snus en nicotinezakjes in het land. Wij bieden een snelle en veilige levering, lage prijzen en een uitstekende klantenservice. U kunt ook andere smaken en sterktes uit het VELO assortiment op onze website vinden.

   VELO
   302816

   Gegevensblad

   Flavor
   Other flavor
   Strength
   Normal
   Format
   Slim
   Manufacturer
   BAT
   Brand
   VELO
   mg/portion
   5.6
   Gross weight per can
   31.9
   Amount of bags per can
   21
   Nicotin Strength (mg/g)
   8

   Specifieke referenties

   ean13
   7350126718208

   Reviews for VELO Royal Tea Slim

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   VELO Royal Tea Slim

   Veelgestelde vragen (VGW)


   • Wat zijn VELO ROYAL TEA SLIM ?

    VELO ROYAL TEA SLIM zijn een rookvrij en tabaksvrij alternatief voor traditionele sigaretten en pruimtabak. Het zijn kleine, discrete zakjes die nicotine en smaakstoffen bevatten.


   • Hoe werken VELO ROYAL TEA SLIM ?

    VELO ROYAL TEA SLIM worden tussen je bovenlip en tandvlees geplaatst, waar ze langzaam nicotine afgeven over een bepaalde tijd. Dit zorgt voor een bevredigende nicotine-ervaring zonder de schadelijke effecten van roken of pruimtabak.


   • Zijn VELO ROYAL TEA SLIM veilig?

    VELO ROYAL TEA SLIM zijn een relatief veilig alternatief voor roken of pruimtabak. Ze bevatten geen schadelijke stoffen die in traditionele tabaksproducten voorkomen, zoals teer of koolmonoxide.


   • Kan ik VELO ROYAL TEA SLIM gebruiken als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

    Nee, het wordt niet aanbevolen om VELO ROYAL TEA SLIM te gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Nicotine kan negatieve effecten hebben op de ontwikkeling van de foetus en kan via de moedermelk worden.


   • Kan ik VELO ROYAL TEA SLIM gebruiken als ik een hartprobleem heb?

    Als u een hartprobleem heeft, wordt het aangeraden om eerst een zorgverlener te raadplegen voordat u VELO ROYAL TEA SLIM gebruikt. Nicotine kan negatieve effecten hebben op uw hartgezondheid en bloeddruk.


   • Zijn VELO ROYAL TEA SLIM geschikt voor veganisten?

    Ja, VELO ROYAL TEA SLIM zijn geschikt voor veganisten en bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong.


   • Kunnen VELO ROYAL TEA SLIM mijn tanden verkleuren?

    Nee, VELO ROYAL TEA SLIM zouden uw tanden niet moeten verkleuren. Ze zijn zo ontworpen dat ze onopvallend zijn en geen sporen van gebruik achterlaten.


   • Hoe moet ik VELO ROYAL TEA SLIM bewaren?

    VELO ROYAL TEA SLIM moeten op een koele, droge plaats worden bewaard, uit de buurt van direct zonlicht. Het is ook belangrijk om ze buiten het bereik van kinderen en huisdieren te houden.


   • Hoe moet ik VELO ROYAL TEA SLIM weggooien?

    VELO ROYAL TEA SLIM moeten verantwoord en veilig worden weggegooid. U kunt ze in de vuilnisbak gooien, of in een speciale container voor gevaarlijk afval als die beschikbaar is in uw omgeving.


   2 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: