KLINT Breeze Mint

   KLINT Breeze Mint

   Reviews(5)

   KLINT Breeze Mint: een frisse en verfrissende nicotine zakje met pepermuntsmaak.

   KLINT Breeze Mint is een volledig witte nicotine zakje die een nicotinekick van normale sterkte geeft met een uitbarsting van mintfrisheid. De slanke porties zijn gevuld met munt en extra pepermunt, waardoor u een verkoelende sensatie en een langdurige smaak krijgt. KLINT Breeze Mint is tabaksvrij en discreet, dus u kunt er altijd en overal van genieten.

   € 3,05
   € 3,59
   Sla 15%

   KLINT Breeze Mint

   KLINT Breeze Mint: ervaar de polaire bries van munt op uw zintuigen.

   Als u op zoek bent naar een nicotine zakje die een bevredigend nicotineniveau combineert met een verfrissende muntsmaak, kijk dan niet verder dan KLINT Breeze Mint. Dit volledig witte product biedt een nicotinekick op normale sterkte van 5,6 mg per zakje, samen met een frisse en verzachtende smaak van pepermunt en kruidenextracten. De slanke porties zitten comfortabel onder uw lip en geven hun smaak geleidelijk af voor een langdurige ervaring.

   KLINT Breeze Mint maakt deel uit van de KLINT reeks nicotinezakjes, die volledig tabaksvrij zijn en gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten. KLINT is een Zweeds merk dat streeft naar producten van hoge kwaliteit die handig, discreet en plezierig zijn. Met KLINT kunt u uw verlangen naar nicotine bevredigen wanneer u maar wilt, waar u ook bent.

   KLINT Breeze Mint is online verkrijgbaar bij Get Snus, waar u online nicotinezakjes kunt bestellen en 9% kunt besparen. Get Snus levert aan Nederland en andere landen in Europa binnen 2-4 werkdagen. Of je nu nieuw bent met nicotinezakjes of een ervaren gebruiker, Get Snus heeft voor ieder wat wils.

   KLINT
   302481

   Gegevensblad

   Flavor
   Mint
   Strength
   Normal
   Format
   Slim
   Manufacturer
   Habit Factory
   Brand
   KLINT
   mg/portion
   5.6
   Gross weight per can
   31.9
   Amount of bags per can
   24
   Nicotin Strength (mg/g)
   8

   Specifieke referenties

   ean13
   7350117050010

   Reviews for KLINT Breeze Mint

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   KLINT Breeze Mint

   Veelgestelde vragen (VGW)


   • Wat is het gewicht van KLINT Freeze Mint?

    Het gewicht van één blikje KLINT Freeze Mint is 36,00g, waarvan 16,8g de eigenlijke nicotinezakjes zijn 


   • Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen BREEZE MINT en FREEZE MINT van KLINT?

    De belangrijkste verschillen tussen KLINT BREEZE MINT en KLINT FREEZE MINT zijn de smaak en de sterkte. KLINT BREEZE MINT heeft een mildere smaak en een lagere nicotinesterkte, terwijl KLINT FREEZE MINT een sterkere smaak en een hogere nicotinesterkte heeft.


   • Hoe lang duurt het voordat de nicotine begint te werken als u Klint Breeze Mint nicotinezakjes gebruikt?

    De nicotine in Klint Breeze Mint nicotinezakjes wordt snel door het slijmvlies van uw mond opgenomen, zodat u de effecten binnen enkele minuten na gebruik zou moeten voelen.


   • Kunnen Klint Breeze Mint nicotinezakjes mij helpen bij het stoppen met roken?

    Klint Breeze Mint nicotinezakjes zijn geen product om te stoppen met roken en mogen niet worden gebruikt als vervanging voor het stoppen met roken. Ze kunnen echter wel een nuttig hulpmiddel zijn voor volwassen rokers die hun tabaksgebruik proberen te verminderen.


   • Wat is het nicotinegehalte van de Klint Breeze Mint nicotinezakjes?

    Elk zakje bevat 5,6mg nicotine, wat een matige hoeveelheid is.


   • Zijn Klint Breeze Mint nicotinezakjes veilig?

    Hoewel Klint Breeze Mint nicotinezakjes een tabaksvrij product zijn, bevatten ze nog steeds nicotine, dat verslavend kan werken. Ze mogen niet worden gebruikt door niet-nicotinegebruikers en zijn niet bedoeld voor minderjarigen.


   • Gevraagd door: David
    Datum: 2023-02-19 18:33:02
    Wat zijn de ingrediënten van Klint Breeze Mint nicotinezakjes?

    Klint Breeze Mint nicotinezakjes zijn gemaakt met hoogwaardige nicotine, natuurlijke vezels en andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om een verfrissende muntsmaak te creëren.


   • Hoe gebruik ik Klint Breeze Mint nicotinezakjes?

    U plaatst gewoon een zakje in uw mond, tussen uw lip en tandvlees, en laat het daar zitten. De nicotine wordt door het slijmvlies van uw mond opgenomen.


   • Wat zijn Klint Breeze Mint nicotinezakjes?

    Klint Breeze Mint nicotinezakjes zijn een tabakvrij oraal nicotineproduct dat discreet en gemakkelijk te gebruiken is.


   • Wat maakt KLINT BREEZE MINT anders dan andere muntsmaak opties?

    KLINT BREEZE MINT biedt een verfrissende en verkwikkende ervaring met zijn unieke mix van koele munt en eucalyptus smaken. Het smaakprofiel onderscheidt het van andere muntproducten op de markt.


   • Hoe intens is de nicotine hit in KLINT BREEZE MINT?

    KLINT BREEZE MINT heeft een matige nicotine sterkte, waardoor je een bevredigende hit krijgt zonder overweldigend te zijn.


   • Zijn KLINT BREEZE MINT pouches veilig te gebruiken?

    Ja, KLINT BREEZE MINT is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevat geen tabak of schadelijke chemicaliën, waardoor het een veilige en gezonde optie is.


   • Hoe lang duurt het verkoelende effect in KLINT BREEZE MINT?

    Het verfrissende verkoelende effect in KLINT BREEZE MINT duurt tot wel een uur, waardoor je een langdurige en plezierige ervaring hebt.


   • Hoe gebruik ik KLINT BREEZE Mint?

    Plaats eenvoudigweg een pouch onder je bovenlip en laat deze daar 15-20 minuten zitten. Als je klaar bent, gooi je de pouch weg en geniet je van de verfrissende smaken en matige nicotine hit.


   • Kan KLINT BREEZE MINT helpen met stoppen met roken?

    Nicotine pouches, waaronder KLINT BREEZE MINT, kunnen worden gebruikt als een handig hulpmiddel voor degenen die proberen te stoppen met roken of het tabaksgebruik te verminderen.


   • Hoeveel pouches zitten er in elk blikje KLINT BREEZE MINT?

    Elk blikje KLINT BREEZE MINT bevat 24 pouches, waardoor je genoeg opties hebt om gedurende de dag van te genieten.


   • Is het veilig om elke dag KLINT BREEZE MINT pouches te gebruiken?

    Ja, KLINT BREEZE MINT is een veilig en gezond alternatief voor roken en kan elke dag worden gebruikt zonder schadelijke gevolgen voor je gezondheid.


   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: