VELO Eucalyptus X-Strong

   VELO Eucalyptus X-Strong

   Reviews(1)

   VELO Eucalyptus X-Strong: een krachtige en verfrissende nicotine zakje met eucalyptussmaak.

   VELO Eucalyptus X-Strong is een volledig witte nicotine zakje die een hoge dosis nicotine levert met een zachte en frisse smaak van eucalyptus. De slanke porties zitten comfortabel onder uw lip en geven hun smaak geleidelijk af voor een langdurige ervaring. VELO Eucalyptus X-Strong is tabaksvrij en discreet, zodat u er altijd en overal van kunt genieten.

   € 4,84

   VELO Eucalyptus X-Strong

   VELO Eucalyptus X-Strong: ervaar de kracht van eucalyptus op uw zintuigen.

   Dit volledig witte product biedt een sterke nicotinekick van 15,6 mg per zakje, samen met een zachte en frisse smaak van eucalyptus en kruidenextracten. De slanke porties zijn gemaakt met natuurlijke vezels, water, stabilisatoren en smaakstoffen, waardoor ze comfortabel zijn onder uw lip en zacht voor uw tanden.

   VELO Eucalyptus X-Strong maakt deel uit van het assortiment VELO nicotinezakjes, die volledig tabaksvrij zijn en gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten. VELO is een merk van British American Tobacco (BAT) dat streeft naar kwalitatief hoogwaardige producten die handig, discreet en plezierig zijn. Met VELO kunt u uw verlangen naar nicotine bevredigen wanneer u maar wilt, waar u ook bent.

   VELO Eucalyptus X-Strong is online verkrijgbaar bij Get Snus, waar u online nicotinezakjes kunt bestellen en 10% kunt besparen. Get Snus levert aan Nederland en andere landen in Europa binnen 2-4 werkdagen. Of u nu nieuw bent met nicotine zakjes of een ervaren gebruiker, Get Snus heeft voor ieder wat wils.

   VELO
   302964

   Gegevensblad

   Flavor
   Mint
   Strength
   Extra Strong
   Format
   Slim
   Manufacturer
   BAT
   Brand
   VELO
   mg/portion
   10.9
   Gross weight per can
   29.8
   Amount of bags per can
   20
   Nicotin Strength (mg/g)
   15.6

   Specifieke referenties

   ean13
   7350126717447

   Reviews for VELO Eucalyptus X-Strong

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   VELO Eucalyptus X-Strong

   Veelgestelde vragen (VGW)


   • Gevraagd door: Cem Paul Aybek
    Datum: 2023-02-28 11:10:51
    Levert u snus in Nederland? Ook met de recente regelgeving voor het product?

    Ja, dat kunnen we. Als Zweeds bedrijf volgen we de EU-regelgeving en kunnen we snus in Nederland leveren.


   • Wat zijn VELO EUCALYPTUS X-STRONG ?

    VELO EUCALYPTUS X-STRONG zijn een tabaksvrije en rookvrije manier om nicotine te consumeren. Ze zijn ontworpen om een extra sterke en verfrissende eucalyptussmaak te bieden.


   • Hoe werken VELO EUCALYPTUS X-STRONG ?

    VELO EUCALYPTUS X-STRONG bevatten nicotine en andere ingrediënten die via het tandvlees worden opgenomen in de bloedbaan, waardoor een stimulerend en bevredigend gevoel ontstaat.


   • Zijn VELO EUCALYPTUS X-STRONG veilig?

    VELO EUCALYPTUS X-STRONG zijn een veiliger alternatief voor het roken van sigaretten, omdat ze geen tabak bevatten of schadelijke rook produceren. Ze bevatten echter wel nicotine, wat een verslavende stof is.


   • Kunnen VELO EUCALYPTUS X-STRONG slechte adem veroorzaken?

    Net als andere nicotinproducten kunnen VELO EUCALYPTUS X-STRONG slechte adem veroorzaken. Het is belangrijk om een goede mondhygiëne te hanteren om eventuele negatieve effecten te minimaliseren.


   • Kunnen VELO EUCALYPTUS X-STRONG een nicotinevergiftiging veroorzaken?

    Het gebruik van te veel VELO EUCALYPTUS X-STRONG kan een nicotinevergiftiging veroorzaken, wat gevaarlijk kan zijn. Het is belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en de aanbevolen maximale dagelijkse dosis niet te overschrijden.


   • Hoe verhouden VELO EUCALYPTUS X-STRONG zich tot traditionele sigaretten?

    VELO EUCALYPTUS X-STRONG zijn een veiliger alternatief voor het roken van sigaretten, omdat ze geen schadelijke rook produceren. Ze bevatten echter wel nicotine, wat een verslavende stof is.


   • Zijn VELO EUCALYPTUS X-STRONG geschikt voor veganisten?

    Ja, VELO EUCALYPTUS X-STRONG zijn geschikt voor veganisten, omdat ze geen dierlijke ingrediënten bevatten.


   • Hoe beïnvloeden VELO EUCALYPTUS X-STRONG de mondgezondheid?

    Het gebruik van nicotinezakjes, waaronder VELO EUCALYPTUS X-STRONG nicotinezakjes, kan het risico op tandvleesaandoeningen en tandbederf verhogen. Het is belangrijk om een goede mondhygiëne te hanteren om eventuele negatieve effecten te minimaliseren.


   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: