• Aanbieding!
  KLINT Liquorice

  KLINT Liquorice

  Reviews(6)

  Klint Drop is een nicotine zakje product dat een zoute en zoete dropsmaak biedt met een sterk nicotineniveau van 11,2 mg/g. Het is tabaksvrij, geheel wit en slank voor een discrete en comfortabele pasvorm.

  € 3,05
  € 3,59
  Sla 15%
  2 - 4 dagen levering
  Cans :
  Hoeveelheid :

  KLINT Liquorice

  Dit is een nicotine zakje product dat u een heerlijke en authentieke dropsmaak geeft met een zoute twist. Het heeft een sterk nicotineniveau van 11,2 mg/g, wat genoeg is om uw trek te stillen zonder al te overweldigend te zijn. Klint Zoethout bevat geen tabak, maar gebruikt natuurlijke plantenvezels en andere ingrediënten om een volledig wit en droog zakje te maken dat geen vlekken maakt op uw tanden en niet druipt. De zakjes zijn ook slank en zacht, waardoor ze gemakkelijk onder uw bovenlip te gebruiken zijn.

  Klint Liquorice wordt gemaakt door The Habit Factory, een Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige nicotinezakjes met natuurlijke ingrediënten en innovatieve smaken. De visie van het bedrijf is om consumenten een beter alternatief te bieden voor roken of vaping, en tegelijkertijd de milieu-impact van de tabaksproductie te verminderen. Klint Zoethout is een van de vele smaken die The Habit Factory aanbiedt.

  KLINT
  302484

  Gegevensblad

  Flavor
  Liquorice
  Strength
  Strong
  Format
  Slim
  Manufacturer
  Habit Factory
  Brand
  KLINT
  mg/portion
  8.4
  Gross weight per can
  31.9
  Amount of bags per can
  24
  Nicotin Strength (mg/g)
  12

  Specifieke referenties

  ean13
  7350117050102

  Review forKLINT Liquorice

  GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

  Schrijf je beoordeling
  KLINT Liquorice

  Veelgestelde vragen (VGW)


  Klanten die dit product kochten, kochten ook:

  8 andere producten in dezelfde categorie: