KLINT Liquorice

   KLINT Liquorice

   Reviews(6)

   Klint Drop is een nicotine zakje product dat een zoute en zoete dropsmaak biedt met een sterk nicotineniveau van 11,2 mg/g. Het is tabaksvrij, geheel wit en slank voor een discrete en comfortabele pasvorm.

   € 3,05
   € 3,59
   Sla 15%

   KLINT Liquorice

   Dit is een nicotine zakje product dat u een heerlijke en authentieke dropsmaak geeft met een zoute twist. Het heeft een sterk nicotineniveau van 11,2 mg/g, wat genoeg is om uw trek te stillen zonder al te overweldigend te zijn. Klint Zoethout bevat geen tabak, maar gebruikt natuurlijke plantenvezels en andere ingrediënten om een volledig wit en droog zakje te maken dat geen vlekken maakt op uw tanden en niet druipt. De zakjes zijn ook slank en zacht, waardoor ze gemakkelijk onder uw bovenlip te gebruiken zijn.

   Klint Liquorice wordt gemaakt door The Habit Factory, een Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige nicotinezakjes met natuurlijke ingrediënten en innovatieve smaken. De visie van het bedrijf is om consumenten een beter alternatief te bieden voor roken of vaping, en tegelijkertijd de milieu-impact van de tabaksproductie te verminderen. Klint Zoethout is een van de vele smaken die The Habit Factory aanbiedt.

   KLINT
   302484

   Gegevensblad

   Flavor
   Liquorice
   Strength
   Strong
   Format
   Slim
   Manufacturer
   Habit Factory
   Brand
   KLINT
   mg/portion
   8.4
   Gross weight per can
   31.9
   Amount of bags per can
   24
   Nicotin Strength (mg/g)
   12

   Specifieke referenties

   ean13
   7350117050102

   Reviews for KLINT Liquorice

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   KLINT Liquorice

   Veelgestelde vragen (VGW)


   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: