VELO Ice Cool Mint Strong Slim
   art_track

   VELO Ice Cool Mint Strong Slim

   Reviews(13)

   VELO Ice Cool Mint Strong Slim levert een verfrissende uitbarsting van munt en menthol met een sterke nicotinekick. Deze tabaksvrije zakjes zijn slank, wit en discreet voor een comfortabele pasvorm onder uw lip. Geniet altijd en overal van de ijzige sensatie van VELO Ice Cool Mint.

   € 4,84

   VELO Ice Cool Mint Strong Slim

   Deze zakjes hebben een krachtige smaak van pepermunt en menthol die u het gevoel geven dat u frisse winterlucht inademt. Ze hebben ook een hoog nicotinegehalte van 10 mg per zakje, dat uw trek op een snelle en effectieve manier zal stillen.

   VELO Ice Cool Mint Strong Slim maakt deel uit van het merk VELO, dat wordt geproduceerd door BAT (British American Tobacco), een van de grootste tabaksbedrijven ter wereld. VELO producten worden gemaakt zonder tabak, maar bevatten nog steeds natuurlijke nicotine uit tabaksbladeren. Ze zijn ontworpen om een alternatieve manier van nicotineconsumptie te bieden die handig, discreet en rookvrij is.

   Ice Cool Mint Strong Slim wordt geleverd in slanke en witte porties die comfortabel onder uw lip passen. Ze geven geen vlekken op uw tanden en produceren geen druppels. U kunt ze altijd en overal gebruiken, of u nu op uw werk, thuis of onderweg bent. Ze zijn na gebruik ook gemakkelijk weg te gooien, want ze zitten in een handig blikje met een apart vakje voor gebruikte zakjes.

   Als u VELO Ice Cool Mint Strong Slim online wilt kopen in Nederland, kunt u ze bestellen bij https://getsnus.nl/, de beste online winkel voor snus en nicotinezakjes in het land. Wij bieden een snelle en veilige levering, lage prijzen en een uitstekende klantenservice. Op onze website vindt u ook andere smaken en sterktes uit het VELO assortiment.

   LYFT wordt VELO. In het eerste deel van 2022 verandert LYFT zijn naam in VELO. De producten die onder het merk LYFT vielen, worden VELO. De producten hebben dezelfde smaak en nicotinesterkte - het enige verschil is de naam van de pod

   VELO
   302822

   Gegevensblad

   Flavor
   Mint
   Strength
   Extra Strong
   Format
   Slim
   Manufacturer
   BAT
   Brand
   VELO
   mg/portion
   9.8
   Gross weight per can
   31.9
   Amount of bags per can
   21
   Nicotin Strength (mg/g)
   14

   Specifieke referenties

   ean13
   7350126717843

   Reviews for VELO Ice Cool Mint Strong Slim

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   VELO Ice Cool Mint Strong Slim

   Veelgestelde vragen (VGW)


   • Wat zijn VELO ICE COOL MINT STRONG SLIM ?

    VELO ICE COOL MINT STRONG SLIM zijn een rookloos, spuugloos en tabaksvrij nicotineproduct. Ze zijn ontworpen om tussen de bovenlip en het tandvlees te worden geplaatst voor een discrete nicotine-ervaring.


   • Zijn VELO ICE COOL MINT STRONG SLIM pouches veganistisch?

    Ja! VELO ICE COOL MINT STRONG SLIM pouches zijn veganistisch en bevatten geen dierlijke ingrediënten. Bovendien worden VELO-producten niet op dieren getest, dus je kunt je goed voelen over het gebruik van een product dat overeenkomt met je ethische waarden.


   • Hoe lang duurt het nicotine-effect van VELO ICE COOL MINT STRONG SLIM pouches?

    Het nicotine-effect van VELO ICE COOL MINT STRONG SLIM pouches duurt meestal ongeveer 20-30 minuten.


   • Zijn VELO ICE COOL MINT STRONG SLIM pouches veilig?

    VELO ICE COOL MINT STRONG SLIM pouches zijn een tabaksvrij nicotineproduct dat bedoeld is voor volwassen nicotinegebruikers. Ze worden over het algemeen beschouwd als minder schadelijk dan het roken van sigaretten.


   • Kunnen VELO ICE COOL MINT STRONG SLIM pouches me helpen om te stoppen met roken?

    VELO ICE COOL MINT STRONG SLIM pouches zijn geen product om te stoppen met roken, maar ze kunnen rokers helpen om hun nicotinebehoefte te bevredigen zonder sigaretten te roken.


   • Hoe moet ik VELO ICE COOL MINT STRONG SLIM pouches gebruiken?

    VELO ICE COOL MINT STRONG SLIM pouches moeten tussen de bovenlip en het tandvlees worden geplaatst en daar 20-30 minuten blijven zitten. Daarna moet de pouch in de vuilnisbak worden gegooid.


   • Hoeveel pouches zitten er in één blikje VELO ICE COOL MINT STRONG SLIM pouches?

    Er zitten 21 pouches in één blikje VELO ICE COOL MINT STRONG SLIM pouches.


   • Zijn er bijwerkingen van het gebruik van VELO ICE COOL MINT STRONG SLIM pouches?

    Net als alle nicotineproducten kunnen VELO ICE COOL MINT STRONG SLIM pouches bijwerkingen veroorzaken zoals misselijkheid, duizeligheid of verhoogde hartslag. Als je last hebt van ongewenste effecten, moet je het gebruik stoppen en een zorgverlener raadplegen.


   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: