ZONE X Dark Flow Medium
   art_track

   ZONE X Dark Flow Medium

   Reviews(1)

   Ontdek ZONE X Dark Flow van Skruf, een slanke snus met een Scandinavische dropsmaak voor Nederland. Ervaar een intense zoute smaak die geleidelijk overgaat in een zachtere, zoetere sensatie met een milde prik. Probeer deze sterke, slanke snus vandaag nog!

   € 3,48

   ZONE X Dark Flow Medium

   Introductie van ZONE X Dark Flow, een premium snus van Skruf voor de Nederlandse markt. Deze slim-format snus heeft een krachtige Scandinavische dropsmaak, met een intense zoute smaak die geleidelijk overgaat in een zachtere, zoetere sensatie met een milde prik.

   Het unieke smaakprofiel van ZONE X Dark Flow heeft een hoge nicotinesterkte van 11 mg/g en 7,1 mg per portie.

   Elk blikje bevat 24 slanke zakjes, die een comfortabele en discrete ervaring bieden. Met een totaal brutogewicht van 31 gram per blik geniet u van een bevredigende en langdurige snuservaring. Geniet van de opmerkelijke smaak van ZONE X Dark Flow by Skruf, een snus met een unieke smaak, ontworpen voor de veeleisende snuskenner in Nederland. Bestel uw blikje vandaag nog en ervaar de topkwaliteit en smaak van dit uitzonderlijke snusproduct.

   ZONE X
   302970

   Gegevensblad

   Flavor
   Liquorice
   Strength
   Strong
   Format
   Slim
   Manufacturer
   Skruf Snus
   Brand
   ZONE X
   mg/portion
   7.1
   Gross weight per can
   31
   Amount of bags per can
   24
   Nicotin Strength (mg/g)
   11

   Specifieke referenties

   ean13
   7330196009635

   Reviews for ZONE X Dark Flow Medium

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   ZONE X Dark Flow Medium

   Veelgestelde vragen (VGW)


   16 andere producten in dezelfde categorie: