VELO Freeze X-Strong
   art_track

   VELO Freeze X-Strong

   Reviews(8)

   VELO FREEZE X-Strong: een krachtige en verkoelende nicotine zakje met pepermunt- en mentholsmaak.

   VELO FREEZE X-Strong is een volledig witte nicotine zakje die een hoge dosis nicotine levert met een krachtige en verfrissende smaak van pepermunt en menthol. De slanke porties zitten comfortabel onder uw lip en geven hun smaak geleidelijk af voor een langdurige ervaring. VELO FREEZE X-Strong is tabaksvrij en discreet, zodat u er altijd en overal van kunt genieten.

   € 4,84

   VELO Freeze X-Strong

   VELO FREEZE X-Strong: ervaar de verkoelende kracht van pepermunt en menthol op uw zintuigen.

   Dit volledig witte product biedt een hoogsterkte nicotinekick van 10,9 mg per zakje, samen met een krachtige en verfrissende smaak van pepermunt en kruidenextracten. De slanke porties zijn gemaakt met natuurlijke vezels, water, stabilisatoren en smaakstoffen, waardoor ze comfortabel zijn onder uw lip en zacht voor uw tanden.

   VELO FREEZE X-Strong maakt deel uit van het assortiment VELO nicotinezakjes, die volledig tabaksvrij zijn en gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten. VELO is een merk van British American Tobacco (BAT) dat streeft naar producten van hoge kwaliteit die handig, discreet en plezierig zijn. Met VELO kunt u uw nicotinehonger stillen wanneer u maar wilt, waar u ook bent.

   VELO FREEZE X-Strong is online verkrijgbaar bij Get Snus, waar u online nicotinezakjes kunt bestellen en 10% kunt besparen. Get Snus levert aan Nederland en andere landen in Europa binnen 2-4 werkdagen. Of u nu nieuw bent met nicotine zakjes of een ervaren gebruiker, Get Snus heeft voor ieder wat wils.

   VELO
   302825

   Gegevensblad

   Flavor
   Mint
   Strength
   Extra Strong
   Format
   Slim
   Manufacturer
   BAT
   Brand
   VELO
   mg/portion
   10.9
   Gross weight per can
   31.9
   Amount of bags per can
   21
   Nicotin Strength (mg/g)
   15.6

   Specifieke referenties

   ean13
   7350126717966

   Reviews for VELO Freeze X-Strong

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   VELO Freeze X-Strong

   Veelgestelde vragen (VGW)


   • Wat zijn VELO FREEZE X-STRONG ?

    VELO Freeze X-Strong is een muntsmaak nicotine zakje van het merk VELO. Het heeft een extreme muntsmaak en een hoog nicotineniveau van 16 mg/g. De zakjes zijn gemaakt van plantaardige vezels en nicotinezouten en zijn slank en wit.


   • Hoe sterk zijn VELO FREEZE X-STRONG ?

    VELO FREEZE X-STRONG worden geclassificeerd als "extra sterk" en bevatten 16 mg nicotine per pouch. Dit maakt ze ideaal voor ervaren gebruikers die op zoek zijn naar een krachtige nicotinestoot.


   • Hoe werken VELO FREEZE X-STRONG ?

    Wanneer u een VELO FREEZE X-STRONG nicotine pouch onder uw bovenlip plaatst, wordt de nicotine opgenomen via het weefsel in uw mond en komt deze in uw bloedbaan terecht. Dit biedt een snelle en handige manier om aan uw nicotinebehoefte te voldoen zonder te roken of tabaksproducten te gebruiken.


   • Zijn VELO FREEZE X-STRONG veilig in gebruik?

    VELO FREEZE X-STRONG zijn een veiliger alternatief voor roken en andere tabaksproducten, omdat ze geen schadelijke tabaksrook of -teer bevatten. Nicotine is echter een verslavende stof en gebruikers moeten zich bewust zijn van de risico's die gepaard gaan met nicot.


   • Zijn VELO FREEZE X-STRONG geschikt voor vegetariërs?

    Ja, VELO FREEZE X-STRONG zijn gemaakt van een mengsel van natuurlijke vezels en bevatten geen dierlijke producten, waardoor ze geschikt zijn voor vegetariërs.


   • Kan ik VELO FREEZE X-STRONG gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding?

    Nee, het wordt niet aanbevolen om nicotineproducten, waaronder VELO FREEZE X-STRONG , te gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Nicotine kan de ontwikkeling van de foetus of pasgeborene schaden en het is beter om nicot inegebruik tijdens deze periode te vermijden.


   • Hoe moet ik VELO FREEZE X-STRONG weggooien?

    Na gebruik kunt u VELO FREEZE X-STRONG bij het gewone afval weggooien. De pouches zijn gemaakt van natuurlijke vezels en zijn biologisch afbreekbaar, waardoor ze een milieuvriendelijkere optie zijn in vergelijking met traditionele tabaksproducten.


   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: