ZYN Cool Mint Mini Dry Super Strong

   ZYN Cool Mint Mini Dry Super Strong

   Reviews(1)
   ZYN Cool Mint 9m Mini Dry heeft een smaak van menthol met elementen van verfrissende pepermunt. Necotine delen zijn in Mini format en komen in de kracht van Extra sterk.
   € 5,59

   ZYN Cool Mint Mini Dry Super Strong

   ZYN De coole Mini Dry Super Strong komt met een extra sterke nicotine inhoud en in discrete mini-deeltjes. ZYN Super Strong heeft een frisse smaak van pepermunt.

   ZYN
   302857

   Gegevensblad

   Flavor
   Mint
   Strength
   Extra Strong
   Format
   Mini
   Manufacturer
   Swedish Match
   Brand
   ZYN
   Nicotin Strength (mg/g)
   15.6

   Specifieke referenties

   ean13
   7311250007118

   Reviews for ZYN Cool Mint Mini Dry Super Strong

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   ZYN Cool Mint Mini Dry Super Strong

   Veelgestelde vragen (VGW)


   • Kan ZYN COOL MINT MINI DRY SUPER STRONG worden gebruikt tijdens het sporten?

    Ja, ZYN COOL MINT MINI DRY SUPER STRONG kan worden gebruikt tijdens het sporten. Het produceert geen rook of vereist verbranding, waardoor het een geschikte optie is voor mensen die een nicotine boost willen tijdens het sporten. Het wordt echter aanbevolen om gehydrateerd te blijven tijdens het gebruik van nicotineproducten tijdens het sporten.


   • Wat is de grootte van elke pouch in ZYN COOL MINT MINI DRY SUPER STRONG?

    De grootte van elke pouch in ZYN COOL MINT MINI DRY SUPER STRONG is mini, wat betekent dat het kleiner is dan reguliere pouches. Elke pouch bevat 0,3 gram product.


   • Hoelang blijft de smaak van ZYN COOL MINT MINI DRY SUPER STRONG?

    De smaak van ZYN COOL MINT MINI DRY SUPER STRONG kan tot een uur duren, afhankelijk van het gebruik. De smaak kan na 30-45 minuten beginnen te vervagen, maar het nicotine-effect kan nog steeds enkele uren aanhouden.


   • Kan ZYN COOL MINT MINI DRY SUPER STRONG worden gebruikt in vliegtuigen?

    Ja, ZYN COOL MINT MINI DRY SUPER STRONG kan worden gebruikt in vliegtuigen, omdat het geen rook produceert of verbranding vereist. Het wordt echter aanbevolen om vooraf bij de luchtvaartmaatschappij te controleren om te voldoen aan hun beleid.


   • Hoe smaakt ZYN COOL MINT MINI DRY SUPER STRONG in vergelijking met andere muntsmaken?

    De smaak van ZYN COOL MINT MINI DRY SUPER STRONG wordt omschreven als een sterke, verfrissende muntsmaak. Het is vergelijkbaar met andere muntsmaken, maar kan sterker zijn in nicotinegehalte.


   • Hoeveel pouches zitten er in elk blikje ZYN COOL MINT MINI DRY SUPER STRONG?

    Elk blikje ZYN COOL MINT MINI DRY SUPER STRONG bevat 20 pouches.


   • Is ZYN COOL MINT MINI DRY SUPER STRONG geschikt voor mensen met diabetes?

    Hoewel ZYN COOL MINT MINI DRY SUPER STRONG geen suiker of koolhydraten bevat, bevat het nicotine, wat de bloedsuikerspiegel kan beïnvloeden. Mensen met diabetes moeten overleggen met een zorgverlener voordat ze ZYN COOL MINT MINI DRY SUPER STRONG gebruiken.


   • Hoe verhoudt ZYN COOL MINT MINI DRY SUPER STRONG zich tot traditionele sigaretten?

    ZYN COOL MINT MINI DRY SUPER STRONG is een tabaksvrije nicotine pouch die geen rook, as of geur produceert. Het is een veiliger alternatief voor traditionele sigaretten, die schadelijke chemicaliën en carcinogenen produceren wanneer ze worden gerookt. ZYN COOL MINT MINI DRY SUPER STRONG biedt een nicotine-ervaring zonder de noodzaak om te roken.


   • Is ZYN COOL MINT MINI DRY SUPER STRONG aanbevolen voor beginners?

    ZYN COOL MINT MINI DRY SUPER STRONG heeft een hoge nicotine sterkte en is aanbevolen voor ervaren nicotine gebruikers. Beginners kunnen het te sterk vinden en willen beginnen met een lagere nicotine sterkte.


   • s ZYN COOL MINT MINI DRY SUPER STRONG veilig voor veganisten?

    ZYN COOL MINT MINI DRY SUPER STRONG bevat geen dierlijke ingrediënten en is veilig voor veganisten om te gebruiken.


   16 andere producten in dezelfde categorie: