Citrus Cooling 4MG (light)
   art_track

   Citrus Cooling 4MG (light)

   Reviews(1)

   XQS Citrus Cooling heeft een geweldige citrussmaak in een slank zakje, dit product biedt een perfecte balans tussen smaak en nicotinesterkte.

   € 3,59

   Citrus Cooling 4MG (light)

   XQS Citrus Cooling 4mg is een nicotinezakje met een unieke en verfrissende mix van citrussmaak en een verkoelend gevoel. Het product is ontworpen om een verfrissend en verkoelend gevoel te geven, waardoor het een geweldige optie is voor degenen die een rook- en tabaksvrij nicotine-alternatief willen.

   Een van de belangrijkste kenmerken van XQS Citrus Cooling is de uitgebalanceerde nicotinesterkte van 4mg, waardoor het een geweldige optie is voor wie een normale dosis nicotine nodig heeft. Het wordt geleverd in een dun zakje, waardoor het discreet, handig en gemakkelijk te gebruiken is. Elk blikje bevat 20 zakjes, met een brutogewicht van 1,2 gram, waardoor het gemakkelijk mee te nemen en onderweg te gebruiken is.

   XQS Citrus Cooling wordt geproduceerd door XQS International en valt onder hun merknaam XQS. Met zijn unieke smaakprofiel en slanke zakjesformaat biedt XQS Citrus Cooling 4mg een verfrissend en evenwichtig nicotineproduct dat perfect is voor wie wil genieten van de smaak van citrus met een verkoelende sensatie.

   XQS
   302847

   Gegevensblad

   Flavor
   Fruit
   Strength
   Normal
   Format
   Slim
   Manufacturer
   XQS International
   Brand
   XQS
   Gross weight per can
   24
   Amount of bags per can
   20
   Nicotin Strength (mg/g)
   8

   Specifieke referenties

   ean13
   7340170005072

   Reviews for Citrus Cooling 4MG (light)

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   Citrus Cooling 4MG (light)

   Veelgestelde vragen (VGW)


   16 andere producten in dezelfde categorie: