VELO Ice Cool Mini
   art_track

   VELO Ice Cool Mini

   Reviews(4)

   VELO Ice Cool Mini is een tabaksvrije nicotine zakje met een frisse pepermuntsmaak en een verkoelende nasmaak. Het wordt geleverd in een miniformaat dat discreet en handig is.

   Dit product maakt deel uit van het merk VELO, dat een reeks nicotinezakjes met verschillende smaken en sterktes aanbiedt. VELO Ice Cool Mini heeft een lage nicotine-intensiteit van 16 mg/g, waardoor het geschikt is voor beginners of incidentele gebruikers. De zakjes zijn wit en droog, waardoor ze niet druipen of vlekken maken op uw tanden.

   € 4,84

   VELO Ice Cool Mini

   VELO Ice Cool Mini heeft een frisse pepermuntsmaak met elementen van zoetheid en toetsen van pennyroyal. Het heeft ook een verkoelende nasmaak die u een verfrissend gevoel geeft.

   VELO Ice Cool Mini maakt deel uit van het merk VELO, dat voorheen bekend stond als LYFT. VELO is een van de toonaangevende merken op de nicotine zakje markt en biedt een breed scala aan smaken en sterktes om aan verschillende smaken en behoeften te voldoen. Of u nu de voorkeur geeft aan fruitige, muntachtige of klassieke smaken, met VELO vindt u de perfecte match.

   VELO Ice Cool Mini heeft een miniformaat dat discreet en comfortabel onder uw lip past. De zakjes zijn wit en droog, wat betekent dat ze niet druppelen of vlekken maken op uw tanden. Ze gaan ook langer mee dan vochtige zakjes, waardoor u meer tijd heeft om van de smaak en nicotine te genieten.

   Het nicotinegehalte in VELO Ice Cool Mini is 6 mg/g, waardoor het een product is met een lage intensiteit en een milde kick. De ingrediënten zijn natuurlijke vezels van eucalyptus- en pijnbomen, water, smaakstoffen, zoetstoffen, stabilisatoren, zout, propyleenglycol (E1520), natriumcarbonaat (E500), citroenzuur (E330), nicotinebitartraat-dihydraat.

   VELO Ice Cool Mini wordt geproduceerd door British American Tobacco (BAT), een van 's werelds grootste tabaksbedrijven met meer dan 100 jaar ervaring in de branche. BAT streeft ernaar producten van hoge kwaliteit te leveren die voldoen aan strenge veiligheidsnormen en voorschriften.

   Om VELO Ice Cool Mini te gebruiken, plaatst u één zakje onder uw bovenlip en geniet u tot een uur lang. Als u klaar bent, gooit u het in de vuilnisbak of in het daarvoor bestemde vakje op het deksel van het blikje.

   VELO
   302962

   Gegevensblad

   Flavor
   Mint
   Strength
   Strong
   Format
   Mini
   Manufacturer
   BAT
   Brand
   VELO
   Gross weight per can
   21.6
   Amount of bags per can
   20
   Nicotin Strength (mg/g)
   16

   Specifieke referenties

   ean13
   7350126716846

   Reviews for VELO Ice Cool Mini

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   VELO Ice Cool Mini

   Veelgestelde vragen (VGW)


   • Wat zijn VELO ICE COOL MINI ?

    VELO ICE COOL MINI zijn een tabaksvrije en rookvrije manier om nicotine te consumeren. Ze zijn klein, discreet en makkelijk te gebruiken.


   • Hoe werken VELO ICE COOL MINI ?

    VELO ICE COOL MINI bevatten nicotine en andere ingrediënten die via het tandvlees worden opgenomen in de bloedbaan, waardoor je een stimulerend en bevredigend gevoel krijgt.


   • Zijn VELO ICE COOL MINI veilig?

    VELO ICE COOL MINI zijn een veiliger alternatief voor het roken van sigaretten, omdat ze geen tabak bevatten of schadelijke rook produceren. Ze bevatten echter wel nicotine, wat een verslavende stof is.


   • Kunnen VELO ICE COOL MINI slechte adem veroorzaken?

    Net als andere nicotineproducten kunnen VELO ICE COOL MINI slechte adem veroorzaken. Het is belangrijk om een goede mondhygiëne te hanteren om eventuele negatieve effecten te minimaliseren.


   • Kunnen VELO ICE COOL MINI een nicotinevergiftiging veroorzaken?

    Als je te veel VELO ICE COOL MINI gebruikt, kun je een nicotinevergiftiging krijgen, wat gevaarlijk kan zijn. Het is belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en de aanbevolen maximale dagelijkse dosis niet te overschrijden.


   • Hoe vergelijken VELO ICE COOL MINI met traditionele sigaretten?

    VELO ICE COOL MINI zijn een veiliger alternatief voor het roken van sigaretten, omdat ze geen schadelijke rook produceren. Ze bevatten echter wel nicotine, wat een verslavende stof is.


   • Zijn VELO ICE COOL MINI geschikt voor veganisten?

    Ja, VELO ICE COOL MINI zijn geschikt voor veganisten, omdat ze geen dierlijke ingrediënten bevatten.


   • Hoe beïnvloeden VELO ICE COOL MINI de mondgezondheid?

    Het gebruik van , waaronder VELO ICE COOL MINI , kan het risico op tandvleesaandoeningen en tandbederf verhogen. Het is belangrijk om een goede mondhygiëne te hanteren om eventuele negatieve effecten te minimaliseren.


   • Kunnen VELO ICE COOL MINI worden gebruikt tijdens de zwangerschap?

    Nee, nicotinegebruik tijdens de zwangerschap kan de ontwikkeling van de foetus schaden en moet worden vermeden. Het is belangrijk om een zorgverlener te raadplegen voordat je nicotineproducten gebruikt tijdens de zwangerschap.


   • Kunnen VELO ICE COOL MINI worden gebruikt om te stoppen met roken?

    VELO ICE COOL MINI kunnen worden gebruikt als hulpmiddel om te stoppen met roken, maar het is belangrijk om met een zorgverlener te praten over een uitgebreid stopplan.


   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: