ZONE X Sunset Extra Strong
   art_track

   ZONE X Sunset Extra Strong

   Reviews(1)

   Zone X Sunset Extra Strong is een nicotinezakjes product zonder tabak dat een fruitige en pittige smaak van bloedsinaasappel, grapefruit en gember levert, samen met een extra sterke nicotinekick van 10 mg per zakje. Het wordt geproduceerd door Skruf Snus AB, een Zweeds bedrijf dat ook snus en andere nicotinezakjes produceert.

   € 3,48

   ZONE X Sunset Extra Strong

   Introductie van Zone X Sunset Extra Strong Nicotine Pouches

   Zone X Sunset Extra Strong is een rookloos en spuugvrij alternatief voor traditionele tabaksproducten. Het behoort tot de categorie nicotinezakjes en is gemaakt van plantenvezels, nicotine, water en smaakstoffen. De zakjes worden onder de bovenlip geplaatst en bieden een bevredigende nicotine-ervaring zonder de schadelijke effecten van roken. Het bevat 10 mg extra sterke nicotine, wat het een goede keuze maakt voor mensen die op zoek zijn naar een sterke en bevredigende nicotinekick. Met de sensatie en ervaring van een prachtige zomerse zonsondergang met bloedsinaasappel, grapefruit en gember biedt Zone X Sunset Extra Strong een heerlijke golf van zure, pittige, citrus- en zoete tonen.

   Smaakprofiel van Zone X Sunset Extra Strong

   Zone X Sunset Extra Strong combineert bloedsinaasappel, grapefruit en gember om een warme, heldere en pittige smaakervaring te creëren. De zakjes bieden een bevredigende nicotine-ervaring die ongelooflijk opbeurend is in combinatie met het heerlijke smaakprofiel. Ze zijn slank en gemakkelijk te verbergen onder de lip, perfect voor gebruik waar en wanneer u maar wilt. De inhoud is bovendien superzacht en vochtig, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en een snelle maar langdurige afgifte van nicotine en smaak.

   Voordelen van het gebruik van Zone X Sunset Extra Strong Nicotine Pouches

   Zone X Sunset Extra Strong is 100% tabaksvrij, waardoor gebruikers geen last hebben van negatieve effecten zoals verkleuring van de tanden, slechte adem en spugen die vaak geassocieerd worden met tabaksgebruik. De zakjes zijn ook gemakkelijk te gebruiken en discreet, waardoor gebruikers ervan kunnen genieten op het werk, thuis of tijdens het uitgaan zonder dat anderen het merken. Het wordt geproduceerd door Skruf Snus AB, een succesvolle producent van rookloze tabaksproducten uit Zweden, bekend van hun topmerk Skruf en hun originele nicotinezakjeslijn, Skruf Super White. Met de reputatie van Skruf Snus AB voor kwaliteit en excellentie is Zone X Sunset Extra Strong een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een rookloze en bevredigende nicotine-ervaring.

   ZONE X
   302971

   Gegevensblad

   Flavor
   Other flavor
   Strength
   Extra Strong
   Format
   Slim
   Manufacturer
   Skruf Snus
   Brand
   ZONE X
   mg/portion
   9.6
   Gross weight per can
   31
   Amount of bags per can
   24
   Nicotin Strength (mg/g)
   15

   Specifieke referenties

   ean13
   7350139640312

   Reviews for ZONE X Sunset Extra Strong

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   ZONE X Sunset Extra Strong

   Veelgestelde vragen (VGW)


   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: