ZYN Northern Woods Slim Normal

   ZYN Northern Woods Slim Normal

   Reviews(24)

   Zyn Slim Northern Woods is gebaseerd op subtiele en getinte steegjes, kruiden en bessen.

   € 5,59

   ZYN Northern Woods Slim Normal

   Zyn Norhern Woods brengt je naar het bos van onze breedtegraad. Gran shots gemengd met kruiden en bessen zorgen voor een gezonde smaak.

   Ingrediënten: water, vullingen (E-460) planten vezel, vochtige conservatie agenten (E 422) Acidity regulators (E500, E509, zout, aromas, niromas, niveautiveau 501.

   ZYN
   302226

   Gegevensblad

   Flavor
   Other flavor
   Strength
   Strong
   Format
   Slim
   Manufacturer
   Swedish match
   Brand
   ZYN
   mg/portion
   16.8
   Gross weight per can
   25
   Amount of bags per can
   20
   Nicotin Strength (mg/g)
   11

   Specifieke referenties

   ean13
   7311250004629

   Reviews for ZYN Northern Woods Slim Normal

   GetSnus keurt alle beoordelingen goed vóór publicatie. GetSnus is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de beoordelingen en garandeert evenmin dat het product altijd vóór een beoordeling wordt gekocht of gebruikt.

   Schrijf je beoordeling
   ZYN Northern Woods Slim Normal

   Veelgestelde vragen (VGW)


   • Is ZYN NORTHERN WOODS SLIM NORMAL veilig?

    ZYN NORTHERN WOODS SLIM NORMAL is een tabaksvrij nicotineproduct en wordt beschouwd als een veiliger alternatief voor roken. Het is echter nog steeds belangrijk om het verantwoord te gebruiken en om een gezondheidswerker te raadplegen voordat u het gebruikt, vooral als u onderliggende medische aandoeningen heeft.


   • Hoeveel pouches zitten er in een blikje ZYN NORTHERN WOODS SLIM NORMAL?

    Er zitten 20 pouches in een blikje ZYN NORTHERN WOODS SLIM NORMAL.


   • Kan ik ZYN NORTHERN WOODS SLIM NORMAL gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding?

    Het wordt niet aanbevolen om tijdens de zwangerschap of borstvoeding nicotineproducten te gebruiken, inclusief ZYN NORTHERN WOODS SLIM NORMAL. Nicotine kan schadelijk zijn voor de ontwikkeling van de foetus en kan ook worden overgedragen aan de baby via moedermelk. Het is belangrijk om een


   • Hoe verhoudt ZYN NORTHERN WOODS SLIM NORMAL zich tot traditionele sigaretten?

    ZYN NORTHERN WOODS SLIM NORMAL is een tabaksvrij nicotineproduct dat geen rook, as of schadelijke chemicaliën produceert zoals traditionele sigaretten. Hoewel het nog steeds nicotine bevat, wordt het beschouwd als een veiliger alternatief voor roken.


   • Hoe gebruik ik ZYN NORTHERN WOODS SLIM NORMAL?

    Om ZYN NORTHERN WOODS SLIM NORMAL te gebruiken, plaatst u eenvoudig een pouch tussen uw bovenlip en tandvlees en laat het daar tot een uur zitten. U kunt het discreet gebruiken in situaties waarin roken niet is toegestaan.


   • Kan ik het blikje en de pouches van ZYN NORTHERN WOODS SLIM NORMAL recyclen?

    Ja, de blikjes en pouches van ZYN NORTHERN WOODS SLIM NORMAL zijn gemaakt van recyclebare materialen. Controleer de lokale richtlijnen voor recycling en zorg ervoor dat u ze op de juiste manier weggooit.


   • Kan ik ZYN NORTHERN WOODS SLIM NORMAL gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding?

    Het wordt niet aanbevolen om ZYN NORTHERN WOODS SLIM NORMAL te gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Nicotine kan schadelijke effecten hebben op de ontwikkeling van de foetus en kan worden doorgegeven via moedermelk.


   • Kan ik ZYN NORTHERN WOODS SLIM NORMAL gebruiken als ik een hartconditie heb?

    Het is belangrijk om een gezondheidswerker te raadplegen voordat u ZYN NORTHERN WOODS SLIM NORMAL gebruikt als u een hartconditie of een andere pre-existente medische aandoening heeft. Nicotine kan schadelijke effecten hebben op het hart en het cardiovasculaire systeem.


   • Kan ZYN NORTHERN WOODS SLIM NORMAL leiden tot nicotinevergiftiging?

    ZYN NORTHERN WOODS SLIM NORMAL kan leiden tot nicotinevergiftiging als er te veel pouches tegelijkertijd worden gebruikt. Symptomen van nicotinevergiftiging kunnen misselijkheid, duizeligheid, snelle hartslag en in ernstige gevallen epileptische aanvallen of coma omvatten. Het is belangrijk om ZYN NORTHERN WOODS SLIM NORMAL verantwoord te gebruiken en om het gebruik van meer pouches dan aanbevolen te vermijden.


   • Hoelang gaat de smaak van ZYN NORTHERN WOODS SLIM NORMAL mee?

    De duur van de smaak van ZYN NORTHERN WOODS SLIM NORMAL kan variëren afhankelijk van individuele factoren zoals speekselproductie en persoonlijke voorkeuren. Over het algemeen zal de smaak ongeveer 30 minuten tot een uur meegaan voordat deze afneemt.


   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Klanten die dit product kochten, kochten ook: