Van Zweden naar de wereld: het verhaal van Zweedse Match snus.

557 Keer bekeken 10 Leuk gevonden
 

introductie

Swedish Match is een toonaangevende speler op de rookvrije markt en een hoogwaardige snusfabriek in zweden. Het bedrijf zet zich sterk in voor sociale verantwoordelijkheid, met de nadruk op het terugdringen van de schadelijke effecten van tabak. De producten van Swedish Match worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit en brede assortiment.

Wie is Swedish Match.

Een hoogwaardige snusfabriek in zweden

Swedish Match is een toonaangevende fabrikant van rookloze tabaksproducten, waaronder snus. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 19e eeuw, toen het werd opgericht in Stockholm. Swedish Match is een van de weinige bedrijven ter wereld die zowel sigaretten als snus produceert.

De producten van het bedrijf worden in meer dan 100 landen verkocht en de merken omvatten enkele van de bekendste namen in de tabaksindustrie, zoals General, Göteborgs Rapé en White Owl. Swedish Match is ook een toonaangevende speler op de groeiende markt voor rookvrije producten met zijn productlijn nicotinezakjes, waaronder merken als Zyn en Onico.

De producten van Swedish Match.

Swedish Match biedt een breed scala aan snusproducten, waaronder zowel traditionele als witte snus. Traditionele snus is verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals munt, bergamot en zoethout. Witte snus is verkrijgbaar in zowel gewone als sterke varianten. Swedish Match biedt ook een lijn nicotinezakjes, die tabaksvrij zijn en verkrijgbaar in verschillende smaken.

Naast snus biedt Swedish Match ook een reeks andere tabaksproducten, waaronder sigaretten, sigaren en pruimtabak. Het paradepaardje van het bedrijf is Red Man, dat verkrijgbaar is in zowel gewone als mentholvarianten. Swedish Match biedt ook een lijn premium sigaren aan onder de merknaam Göteborgs Rape'.


Nicotinezakjes selectie:

  • ZYN ZYN is een merk van nicotinezakjes die verkrijgbaar zijn in verschillende smaken, zoals groene munt, wintergroen en koffie. Er is voor elk wat wils gezien de sterkte-opties, variërend van 1mg - 6mg nicotine per zakje! De gepatenteerde mix van plantenvezels die wordt gebruikt bij de vervaardiging van elk zakje zorgt voor een comfortabelere ervaring onder uw lip dan elders.

  • Volt: biedt consumenten een gedurfde, opwindende reeks smaken in levendig gekleurde blikjes, allemaal van het vertrouwde merk Swedish Match. De intensiteit en ervaring worden weergegeven met een 4-punts classificatiesysteem op elk blikje om de sterkte aan te geven - lichter dan de meeste andere merken vanaf 6,4 mg per zakje voor de minst intense optie voor regelmatige gebruikers of degenen die de overstap van snus maken!

  • Swave: nicotine zakjes bieden een opwindende selectie van tropische en fruitige smaken - van Daiquiri met zijn zoete watermeloen-cantaloupe smaak, tot de verfrissende ananastonen van Tropic Spritz. Er is voor elk wat wils! Het volledig witte zakje belooft elke keer weer een perfecte pasvorm, terwijl elk pakje van 0,8 gram 11mg nicotine bevat. Opvallende vermeldingen zijn Red Surfer die de zintuigen verlevendigt met rode zure bessen en vanille ondertonen en Cuba Libre - biedt u een onmiskenbare golf van rum gekruid met vanille en kaneel!

  • XR: Dit is een merk met de naam "XR Free From Tobacco" en is een merk van nicotinezakjes van normale sterkte met een tabaksachtige smaak, doordrenkt met vleugjes gedroogd fruit, zoethoutwortel, kostbare houtsoorten en bergamot. Deze slanke, lange zakjes hebben een droog oppervlak en een vochtige inhoud voor minimaal druppelen en langdurige smaakoverdracht. Elk zakje heeft een nicotinegehalte van 0,8%, met 6,5mg nicotine per portie. Het blikje bevat 20 zakjes met een nettogewicht van 16g.

Swedish Match streeft naar kwaliteit.

Swedish Match wil consumenten een plezierige en alternatieve nicotineoplossing bieden. Hun visie van een "wereld zonder sigaretten" heeft hen ertoe aangezet tabaksvrije zakjes van hoge kwaliteit te produceren die de voldoening bieden die u van traditioneel roken zou verwachten, maar met aanzienlijk minder risico. De producten van het bedrijf zijn ontworpen op basis van regelgevingsnormen die ervoor zorgen dat de productkwaliteit op het hoogste niveau blijft, terwijl veiligheid altijd de hoogste prioriteit heeft

Strikte kwaliteitsborgingsprocedures.

Alle producten van Swedish Match ondergaan strenge kwaliteitscontroleprocedures voordat ze te koop worden aangeboden. Het bedrijf heeft een team van deskundigen die elke partij snus testen op zuiverheid en veiligheid. Daarnaast worden alle producten van Swedish Match regelmatig onafhankelijk getest door externe laboratoria. Deze tests zorgen ervoor dat de producten van Swedish Match aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoen.

De maatschappelijke verantwoordelijkheid van Swedish Match.

Een engagement voor een rookvrije toekomst.

Swedish Match zet zich sterk in om de schade door tabaksgebruik te beperken. Het bedrijf streeft naar een rookvrije toekomst en werkt daar op verschillende manieren aan. Swedish Match investeert in onderzoek naar en ontwikkeling van producten die minder schadelijk zijn dan sigaretten, en werkt ook aan bewustmaking van de risico's van tabaksgebruik en het belang van stoppen. Daarnaast is Swedish Match actief betrokken bij het verminderen van de schade van tabak, zowel nationaal als internationaal.

Activiteiten om de schade door tabak te beperken. De activiteiten van Swedish Match om de schade door tabak te beperken omvatten:

  • Financiering van onderzoek naar minder schadelijke alternatieven voor sigaretten
  • Samenwerking met partners om het bewustzijn over de risico's van tabaksgebruik en het belang van stoppen met roken te vergroten
  • Ondersteuning van initiatieven om tabaksschade te beperken, zowel nationaal als internationaal

Conclusie

Samengevat is Swedish Match een hoogwaardige snusproducent die zich inzet voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. De producten van het bedrijf zijn van de hoogste kwaliteit en de inzet om de schade van tabak te beperken maakt het bedrijf toonaangevend op de markt voor rookvrije producten.

Heeft GetSnus producten van Swedish Match?
BijGetSnus staan we achter de producten van Swedish Match en hun inzet voor sociale verantwoordelijkheid. Met een brede selectie van producten om uit te kiezen en een verbintenis tot kwaliteit, Swedish Match is de duidelijke keuze. Wij zijn er trots op een brede selectie van hoogwaardige producten van Swedish Match aan te bieden.



 
Was deze blogpost nuttig voor jou? (Feedback is niet openbaar)
Geplaatst in: Algemeen

laat een reactie achter

Beveiligingscode
Blog navigation

Laatste Reacties